Powerplay Agency overgenomen door Booking the Stars BV


Drijvende krachten achter Booking the Stars BV zijn Nikkie Plessen en Jetty Balk

AMSTERDAM, 20100511 -- Op 6 mei heeft het onlangs opgerichte Booking the Stars BV alle activiteiten van Powerplay Agency uit Amsterdam overgenomen. Powerplay Agency was ruim 20 jaar gespecialiseerd in boekingen van artiesten, presentatoren en dj's voor evenementen, bedrijfsfeesten en discotheken. Booking the Stars BV zal de huidige boekingsactiviteiten uitbreiden met een extra tak "Models" en onder de nieuwe naam voortzetten. Drijvende krachten achter Booking the Stars BV zijn twee ondernemende vrouwen; Nikkie Plessen en Jetty Balk.

Nikkie Plessen is sinds 1998 alom bekend door haar werkzaamheden als presentatrice en actrice. Daarnaast is zij de vaste columniste van fashion magazine "Jackie" en zet zij zich als ambassadrice van Dance4life in voor de werelwijde strijd tegen hiv en aids.

Jetty Balk bekleedde diverse sales- en marketingfuncties in de telecommunicatie en internetbranche. Dat Jetty een zeer ondernemende kant heeft, blijkt als ze in 2003 de dan in Amerika enorm populaire Initial Bag® naar Europa haalt. De tas die door Oprah tot één van haar "favourite things" wordt bestempeld. Ook is ze in de rol van commercieel directeur, één van de drijvende krachten achter de start van Monte Scroppino in 2005, producent van het gelijknamige drankje.

Bij beide dames kruipt het ondernemersbloed waar het niet gaan kan. Zij besloten dan ook om in de lente van 2010 samen Booking the Stars BV op te richten en zich te concentreren op de overname van Powerplay Agency. Als mede-eigenaar zullen zowel Nikkie als Jetty actief deel uit maken van het dagelijks management. Nikkie zal zich focussen op het het pr- en marketingvlak. Jetty is verantwoordelijk voor de operationele gang van zaken.

Ambitie is om Booking the Stars BV als een jong, fris en betrouwbaar bureau neer te zetten. Daarbij beschikken beide dames over een uitgebreid netwerk.

Booking the Stars BV