Mobiele app 'HappyBirthday!' wint Vodafone 360 AppStar wedstrijd


Leusden, 20100511 -- De mobiele applicatie HappyBirthday! van ontwikkelaar Chris van de Steeg heeft de Nederlandse hoofdprijs gewonnen bij de Vodafone 360 AppStar ontwikkelaarswedstrijd. De wedstrijd van Vodafone was uitgeschreven in 8 Europese landen en de hoofdprijs per land was 25.000 euro. De 8 winnaars van deze landen nemen het nu tegen elkaar op om de hoofdprijs van 75.000 euro te bemachtigen.

__Over HappyBirthday!__
HappyBirthday! is een applicatie die de gebruiker een handig overzicht geeft van alle aankomende verjaardagen. Doordat de applicatie volledig integreert met het Vodafone 360 platform, worden de data voor deze verjaardagen automatisch opgehaald uit sociale netwerken als Facebook en Hyves. Op de verjaardag van een contactpersoon, kan de gebruiker eenvoudig contact opnemen door de jarige te bellen, te emailen of te sms'en. HappyBirthday! werkt op alle telefoons waarop het Vodafone 360 platform beschikbaar is. 'Je vergeet nooit meer een verjaardag.

__Over de Vodafone 360 AppStar ontwikkelaarswedstrijd__
Provider Vodafone heeft een wedstrijd voor ontwikkelaars uitgeschreven. Developers kunnen met widgets voor de Vodafone-dienst '360' geldprijzen winnen. De wedstrijd is opgedeeld in twee ronden. Eerst is er een nationale voorronde, waarvan HappyBirthday dus de winnaar is geworden in Nederland. Daarbij zijn er drie geldprijzen verdeeld, met 25.000 euro voor de winnaar. Winnaars uit acht landen nemen het nu tegen elkaar op in de tweede ronde, waarbij nog eens 75.000 euro aan prijzengeld verdiend kan worden. Hierbij willen we iedereen (ook mensen zonder Vodafone abonnement) om te stemmen voor de HappyBirthday! applicatie, zodat we Europa kunnen laten zien dat Nederland vooroploopt met de mobiele ontwikkelingen!

Chris van de Steeg





Ingezonden persbericht