Gemeente Zoetermeer

`Op Stap' met Speelmeer naar het bos

Natuursprong organiseert samen met Speelmeer twee dagen 'Spelen tot je groen ziet'. Dat is in de buitenlucht sporten en spelen, je evenwicht testen op de verschillende touwbruggen, broodjes bakken boven een kampvuur in het bos! Je bent tussen de zes en twaalf jaar en niet bang om vies te worden? Ga dan mee op dinsdag 11 en woensdag 12 mei, van 10.00 tot 15.00 uur, met 'Op Stap' met Speelmeer naar het Speelbos en stadsboerderij De Balijhoeve in Rokkeveen.
Met ervaren vrijwilligers ga je de hele dag buiten sporten en spelen met allerlei uitdagende materialen. Geen nood als het gaat regenen, want door een grote tent op een plek in het bos kan alles doorgaan.

De kosten voor deze activiteit zijn EUR 2,- per kind. ZoetermeerPashouders kunnen gratis deelnemen. Inschrijven voor deze activiteit is verplicht (ook voor houders van de ZoetermeerPas).

Inschrijven
Inschrijven kan vanaf maandag 12 april bij:


* stichting Mooi aan hetZuidwaarts 1-3 (naast bibliotheek Stadshart) van dinsdag tot en met vrijdag tussen 14.00 en 16.00 uur
* bibliotheek Oosterheem aan het Zanzibarplein 23
* bibliotheek Rokkeveen aan de Nathaliegang 81
* bibliotheek Seghwaert aan het Meeuwenveld 3

Je kan slechts voor 1 dag inschrijven! Je ontvangt bij inschrijving meer informatie over de opstapplaatsen van de gratis Speelmeerbus. Telefonisch of digitaal inschrijven is niet mogelijk.

Kijk voor meer informatie ook op www.speelmeer.nl.