Ingezonden persbericht


Nieuwe Avaya producten combineren zakelijke waarde met maximale prestaties en concurrentievoordeel

Avaya stapt af van 'one size fits all' principe

Nieuwegein, 11 mei 2010 - Avaya, Inc., wereldwijd marktleider in zakelijke-communicatiesystemen, lanceert nieuwe 'Fit for Purpose'-dataproducten die sneller en kosteneffectiever zijn en die bandbreedte-intensieve video- en Unified Communications-applicaties (UC) ondersteunen. De oplossingen zijn zeven keer flexibeler en presteren twintig keer beter dan traditionele producten. Bovendien zijn ze veertig procent energie-efficiënter en bieden ze een vijftig procents betere TCO. Avaya helpt bedrijven hiermee in te spelen op een van de belangrijkste uitdagingen om kosteneffectief bandbreedte uit te breiden en zo de basis te leggen voor verdere groei. Avaya lanceerde de oplossingen tijdens Interop 2010 in Las Vegas (VS).

"De tijd van 'one size fits all'-netwerkoplossingen is voorbij", zegt Chris de Jongh, Managing Director van Avaya Benelux. "De Avaya Data Solutions-divisie speelt een belangrijke rol in de groei van Avaya. We leveren 'Fit for Purpose'-data- en SIP-communicatietechnologieën die de waardepropositie van IT herdefiniëren en de beste Return On Investment voor zakelijke communicatie bieden."

'Fit for Purpose'-netwerkoplossingen zijn ontworpen om voordeliger en betere communicatieapplicaties te bieden, die exact aansluiten bij wat organisaties nodig hebben. Dit in tegenstelling tot traditionele, complexe en inefficiënte systemen die functies bieden, die bedrijven niet nodig hebben of niet gebruiken. De 'Fit for Purpose'-netwerkoplossingen bieden een vastgestelde ROI.

Zeus Kerravala, hoofd van de onderzoeksafdeling van Yankee Group, stelt: "Avaya lanceert een innovatief dataportfolio met maximale betrouwbaarheid, schaalbaarheid en efficiëntie. Het is met de nieuwe Avaya-oplossingen niet langer nodig om compromissen te sluiten als het gaat om netwerkprestaties."

Avaya loopt voorop in de markt voor real-time zakelijke communicatie en applicaties. Het nieuwe aanbod omvat vier producten die voorheen losstaande netwerkcomponenten nu combineren om de netwerkonafhankelijkheid, efficiëntie en schaalbaarheid te vergroten.
- Avaya Ethernet Routing Switch 8800 - vergroot de capaciteit van bedrijsnetwerken en datacenters, waardoor deze geschikt worden voor Unified Communications, virtualisatie en geïntegreerde draadloze oplossingen.
- Avaya Wireless LAN 8100 Series - een geavanceerde, draadloze Enterprise Class 802.11n-oplossing die UC-applicaties eenvoudig en naadloos beschikbaar maakt voor mobiele gebruikers.
- Avaya Unified Communications Management (UCM), Configuration and Orchestration Manager (COM) - een flexibele netwerkbeheerapplicatie met hoge prestatieniveaus. De applicatie is onderdeel van de Unified Communications Management-oplossing (UCM) en zorgt voor een effectiever multi-user beheer van netwerkconfiguratie en probleemopsporing en -oplossing voor een groot aantal netwerktechnologieën.
- Avaya Advanced Gateway 2330 - een flexibele SIP-gateway die kosteneffectieve spraakservices biedt voor organisaties met meerdere vestigingen en die te upgraden is naar een volledige suite voor de ondersteuning van routing- en WAN-diensten.

"Met de introductie van deze nieuwe Avaya-dataoplossingen helpen we bedrijven om eenvoudiger in te spelen op zakelijke behoeften van nu en in de toekomst. Zij bieden dus een langtermijnwaarde", zegt Joel Hackney, President van Avaya Data Solutions. "Bedrijven kunnen erop rekenen dat ze het uiterste halen uit hun technologie-investeringen."

###

Over Avaya

Avaya is wereldwijd marktleider in communicatiesystemen voor de zakelijke markt. Het bedrijf levert Unified Communications, contactcenteroplossingen en gerelateerde diensten direct en via zijn partnerkanaal aan vooraanstaande organisaties over de gehele wereld. Bedrijven van elke omvang vertrouwen op Avaya voor state-of-the-art communicatie die de efficiëntie, samenwerking, klantenservice en concurrentiekracht verbetert. Voor meer informatie: www.avaya.nl.