Ingezonden persbericht


PERSBERICHT

Segafredo koffie bij Texaco tankstations in de Benelux

Reeuwijk, 11 mei 2010 - Vanaf heden is Segafredo Zanetti de exclusieve espresso supplier voor 185 Texaco tankstations in de Benelux. Met de introductie van Segafredo's authentieke Italiaanse koffie in de tankstations breidt het bedrijf haar samenwerking met Maas International verder uit.

Sinds september 2009 werken Segafredo Zanetti en Maas International samen. De samenwerking begon met de opening van het eerste micaffè in de Rijksuniversiteit Groningen. Op 6 april jl. opende Maas International alweer een tweede micaffè in Zwolle waar Segafredo wederom de top espresso verzorgt. Met de intergratie van Segafredo bij de verschillende tankstations wordt deze succesvolle samenwerking voortgezet. De komende maanden zullen de tankstations worden omgebouwd en worden voorzien van een 'Segafredo uitstraling'.

'De klanten van Maas International bevinden zich vaak in een ander segment dan waar wij zelf veelal werkzaam zijn. Door de samenwerking met Maas International en Texaco bereiken wij een breder publiek en kunnen wij ook hen van een heerlijk kopje Italiaanse Segafredo koffie voorzien', aldus Guido van As van Segafredo Zanetti.

Maas International is o.a. leverancier van koffieautomaten. De modern vormgegeven automaten bieden een grote variëteit van koffieproducten aan. Naast een 'gewoon' kopje koffie kan men ook kiezen voor bijvoorbeeld een espresso of cappuccino.

Over Segafredo

Segafredo is een wereldwijd opererend Italiaans familiebedrijf, opgericht in 1973 door de heer Massimo Zanetti. Op de eigen plantages in Brazilië en Costa Rica worden miljoenen van de beste kwaliteit Arabica & Robusta koffieplanten verbouwd, ze produceren jaarlijks meer dan 160.000 ton koffie.

Voor meer informatie ga je naar www.segafredo.nl en www.maas.nl.

Noot voor de redactie,