Ingezonden persbericht


PERSBERICHT

Kaspersky Lab sluit overeenkomst met Scuderia Ferrari Marlboro

Moskou / Ingolstadt, 11 mei 2010 - Kaspersky Lab maakt bekend dat het een partnerovereenkomst heeft gesloten met Scuderia Ferrari Marlboro.

"We vinden het een grote eer om samen te werken met het Scuderia Ferrari Marlboro-team, dat wereldberoemd is om zijn racehistorie en behaalde successen," zegt Eugene Kaspersky, CEO en medeoprichter van Kaspersky Lab. "Ferrari en Kaspersky Lab delen vele waarden, zoals het voortdurend nastreven van perfectie, technologische innovatie en de liefde voor rivaliteit in onze eigen business".

De overeenkomst met Scuderia is uitgebreid voor de seizoenen 2010 en 2011, maar de samenwerking tussen de twee bedrijven gaat verder. Kaspersky Lab is een van de hoofdsponsors geworden van AF Corse, het team uit Piacenza, Italië. Het logo van Kaspersky Lab was afgelopen weekend voor het eerst op de auto's van het team te zien ter gelegenheid van de 1000 km van Spa-Francorchamps, de tweede ronde van de Le Mans Series 2010.

Over Kaspersky Lab

Kaspersky Lab, opgericht in 1997, is een internationaal softwarebedrijf dat geavanceerde oplossingen levert voor de beveiliging van bedrijfs- en thuisnetwerken tegen internetgerelateerde risico's als virussen, spam, hackers, crimeware, malware en spyware. De door Kaspersky ontwikkelde technologie wordt wereldwijd toegepast in producten en diensten van vooraanstaande IT-securitybedrijven.

Het hoofdkantoor van Kaspersky Lab is gevestigd in Moskou, Rusland. Daarnaast heeft het bedrijf regionale kantoren in Duitsland, Engeland, Frankrijk, Polen, Roemenië, China, Japan, Zuid-Korea en de Verenigde Staten plus een wereldwijd netwerk van ruim vijfhonderd partners.

Voor meer informatie zie www.kaspersky.com, http://www.viruslist.com of www.threatpost.com voor het laatste nieuws over internetbeveiliging, alerts, analyses en nieuws, inclusief Kaspersky Virus Scanner.

Over AF Corse

Sinds 2006 neemt AF Corse deel aan GT2-races met Ferrari F430 racewagens. Gedurende deze jaren won Amato Ferrari's team 21 FIA GT-races, twee 24-uurs races van Spa en vier FIA GT2-titels. Het jaar 2010 begint met een nieuwe uitdaging: de Le Mans Series, waar AF Corse drie F430's opstelt, die bestuurd worden door zeer bekende coureurs zoals Fisichella, Alesi, Vilander, Bruni e Melo.