GVB


Gratis GVB iPhone applicatie

11 mei 2010

De GVB-app op de iPhone Download de nieuwe GVB iPhone-applicatie en vind onderweg de dichtstbijzijnde halte of station, verkoop- en oplaadpunten OV-chipkaart en blijf op de hoogte van actuele stremmingen en omleidingen. De GVB app is gratis te downloaden via de Apple App Store en deze website.
Reisinformatie voor onderweg
Reizigers hebben behoefte aan actuele reisinformatie die zij onderweg kunnen raadplegen. Recentelijk hebben we info over ongeplande stremmingen en omleidingen toegevoegd aan onze site. GVB.nl is vanaf elke smartphone te raadplegen, maar het kan klantvriendelijker.

Ongeveer 50% van het mobiele internetverkeer naar GVB.nl gaat via de iPhone. Voor deze gebruikers is de GVB-app ontwikkeld.

"Daarnaast zijn we ook bezig met de ontwikkeling van mobiel internet voor andere smartphones inclusief een interactieve lijnennetkaart", zegt Adrie Bolier, directeur Vervoer GVB.

Mogelijkheden GVB-app
De GVB-app heeft een reisplanner, een dienstregeling, een overzicht van (actuele) stremmingen en omleidingen, informatie over de OV-chipkaart en via GPS kan de app de dichtstbijzijnde halte of station en oplaad- en verkooppunt OV-chipkaart laten zien.
De GVB-app is ontwikkeld in samenwerking met MoopMobility, specialist in het ontwikkelen van mobiele reisplanners zoals TREIN.