Business Wire introduceert Online Press Kits gekoppeld aan sociale media en zoekmachine-optimalisatie

Zelfbedieningsprogramma stelt persvoorlichters van evenementen in staat content altijd en overal te beheren en ter beschikking te stellen

SAN FRANCISCO--(BUSINESS WIRE)-- 20100511 --

Business Wire heeft vandaag haar Online Press Kit by Business Wire geïntroduceerd, een kosteneffectief online instrument voor persmappen dat zorgt voor zoekmachine-optimalisatie en makkelijke verbindingen met sociale media. Het is een zelfbedieningsprogramma bedoeld voor standhouders op vakbeurzen en sprekers op financiële bijeenkomsten.

Met de Online Press Kit by Business Wire kunnen communicatiespecialisten persmateriaal en informatie voor investeerders beheren vanaf een handig online platform. Gebruikers kunnen te allen tijde content toevoegen en verwijderen, inclusief productfoto's en aankondigingen, video's, multimediaal materiaal, presentaties, casestudy's, beleidsdocumenten, informatiefolders, uitnodigingen voor evenementen, biografieën van directeuren, en ander materiaal. De Online Press Kit biedt ook automatische nieuws updates van persbureaus, heet van de naald.

Business Wire bedient meer dan 600 vakbeurzen, congressen, en evenementen op jaarbasis. Sinds 1995 bouwt Business Wire Online Press Centers voor vakbeurzen en evenementen, stelt ze online beschikbaar en voorziet ze van content. De Online Press Kit is de nieuwste innovatie uit eigen stal van de Business Wire nieuwsservice voor vakbeurzen en evenementen.

"Met ruim 60 procent marktaandeel in persberichtendistributie voor vrijwel alle grote vakbeurzen en financiële congressen, is het een logische volgende stap om het fenomeen persmappen aan te pakken en organisatoren en deelnemers van evenementen een compleet communicatiepakket aan te bieden," zegt Leon Harbar, vice-president van de afdeling Tradeshows and Events. "We hebben nauw samengewerkt met organisatoren van evenementen en klanten om het gebrek aan kwalitatief goede online persmappen aan te pakken. Tot nu toe bestond er voor bedrijven geen kosteneffectieve aanpak voor verspreiding online en via persbureaus die makkelijk te beheren viel, afgestemd op sociale media en geoptimaliseerd voor zoekmachines."

De Online Press Kit van Business Wire is voor journalisten, marktanalisten, evenementenbezoekers en andere geïnteresseerden een handige manier om snel toegang te verkrijgen tot relevante informatie, deze te downloaden en te delen en nieuws te ontvangen van standhouders en sprekers, heet van de naald, via Business Wire's betrouwbare nieuwsnetwerk.

Belangrijkste kenmerken Online Press Kit by Business Wire

  • Te vinden op de Online Press Centers van Business Wire;
  • Online interface voor toevoegen en verwijderen van content op elk moment;
  • Geïntegreerd in evenementenwebsites;
  • Tools voor links met Facebook, Twitter, LinkedIn, YouTube en andere sociale media;
  • URLs, trefwoorden en tagging op maat;
  • Online advies voor persmappen via Business Wire en EON: Enhanced Online News;
  • NewsTrak verslagen van bereik, plaatsing en opvragingen;
  • EON: verslag van Enhanced Online News metingen;
  • Archivering van één jaar.

"In 1993 zag Business Wire al dat PR- en marketingprofessionals heel eigen behoeften hebben in hun communicatie over vakbeurzen en congressen. We maakten contact met vooraanstaande organisatoren van evenementen en zetten speciale circuits op voor TradeshowNews en Online Press Centers, specifiek bedoeld voor standhouders die op een beurs effectief wilden communiceren met een maximaal return on investment," zegt Jim Liebenau, directeur van Business Wire's Global Event Services. "Het huidige aanbod van online persmappen is niet echt ontwikkeld ook al is de techniek en de behoefte bij de afnemers snel aan het veranderen. De Online Press Kit by Business Wire voorziet organisatoren van evenementen, van tentoonstellingen en presentaties van een volledig geïntegreerd platform voor het beheer, bereik en het delen van al hun content met doelgroepen in het bedrijfsleven en in de sociale media."

Over Business Wire:

Business Wire is een dochter van Berkshire Hathaway en heeft tienduizenden bedrijven en organisaties in de hele wereld als lid die Business Wire gebruiken voor het effectief verrijken en doorgeven van beurs- en pr-berichten aan doeltreffend geselecteerde afnemers. Als erkend intermediair voor disclosure in de Verenigde Staten, Canada, het Verenigd Koninkrijk, Frankrijk, Duitsland en andere Europese landen, faciliteert Business Wire de verspreiding van marktgerichte persberichten van beursgenoteerde bedrijven onder afnemers op financiële markten en gelijktijdig onder toezichthouders, media, beleggers, financiële informatiesystemen en onder op consumenten gerichte nieuwsdiensten. Business Wire verzorgt bovendien XBRL tagging en document formatting en het reglementair plaatsen ervan in de EDGAR en SEDAR systemen.

Communicatieprofessionals gebruiken Business Wire voor het geoptimaliseerd uitbrengen van persberichten, foto's en andere mediaproducten ten behoeve van persbureaus, journalisten, vakbladen, zoekmachines en individuele personen, middels full-text plaatsing op websites, in online services en databases. De leden kunnen hun distributiedoelen selecteren uit een reeks van mogelijkheden, geografisch, per sector, per thema en op basis van demografische gegevens.

Business Wire werd opgericht in 1961 en heeft twee hoofdkantoren in San Francisco en New York, 30 bureaus in onder meer Los Angeles, Chicago, Boston, Miami, Parijs, Frankfort, Londen, Brussel, Tokio, Toronto en Sydney, en aansluitingen met kantoren in de hele wereld. Business Wire's gepatenteerde NX data platform ondersteunt XML, XHTML en XBRL code voor een interactieve presentatie van nieuwsberichten, koppeling aan sociale media en zoekmachine-optimalisatie. Meer informatie over Business Wire en haar diensten is te vinden op www.BusinessWire.com.

Voor foto's en bestanden, zie: http://www.businesswire.com/cgi-bin/mmg.cgi?eid=6285619〈=nl

Deze bekendmaking is officieel geldend in de originele brontaal. Vertalingen zijn slechts als leeshulp bedoeld en moeten worden vergeleken met de tekst in de brontaal welke als enige juridische geldigheid beoogt.

CONTACT:
Business Wire, Los Angeles
Tom Becktold, Senior Vice President, Marketing
310-820-9473, ext. 115
tradeshow@businesswire.com
http://www.businesswire.com
http://www.tradeshownews.com
http://twitter.com/tradeshownews

http://www.facebook.com/TradeshowNews