Gemeente Lopik

GEMEENTE Onderwerp: Wmo-raad komt naar Lopikerkapel LOPIK
Op 12 mei 2010 vergadert de Wmo-raad om 19.30 uur in d'Ouwe School, Lopikerkapel. Inwoners van de gemeente Lopik kunnen deze openbare P vergadering bijwonen om hun opmerkingen en ervaringen met de uitvoering van de Wet maatschappelijke ondersteuning (Wmo) aan de leden van de raad voor te leggen. De locatie van de vergadering wisselt elke maand, zodat E alle kernen aan bod komen.

De gemeente Lopik kent sinds december 2006 een Wmo-raad (voorheen Wmo- R platform). In de eerste plaats wil de Wmo-raad voor de inwoners van de gemeente Lopik een luisterend oor zijn, waar zij terecht kunnen met hun ervaringen bij de uitvoering van de Wet maatschappelijke ondersteuning (Wmo) en met hun S suggesties.
Anderzijds heeft de Wmo-raad de taak de besluitvorming op het gebied van de Wmo en de uitvoering van de besluiten kritisch te volgen en het gemeentebestuur daarover gevraagd en ongevraagd te adviseren. B
Inwoners kunnen de vergadering van de Wmo-raad bijwonen; deze vergaderingen zijn openbaar. Zij zijn van harte welkom hun opmerkingen en ervaringen met de uitvoering van de Wmo aan de leden van de raad voor te leggen, aan het begin E van de vergadering om 19.30 uur. Dit mag zowel mondeling als schriftelijk. Vooraf aanmelden is niet nodig.

De vergadering vindt plaats op woensdag 12 mei 2010 om 19.30 uur in d'Ouwe R School in Lopikerkapel. De agendapunten zijn:
· Evaluatie Beleidsplan 2007-2010;
· Werkplan 2e halfjaar 2010;
· Schuldpreventie. I
De volgende vergadering van de Wmo-raad is gepland op:
· woensdag 16 juni 2010, Buurthuis 't Wilgegat, Willige Langerak.

C
Lopik, 28 april 2010