Persuitnodiging: 'Slimmer Werken Loont!' voor de publieke sector

29/04/2010 11:27

CAOP

Op 12 mei vindt van 9.30 - 17.00 uur bij het CAOP, Lange Voorhout 9 in Den Haag het congres 'Slimmer Werken Loont!' plaats. De Stuurgroep 'Slimmer Werken in de publieke sector' met als voorzitter Roos van Erp-Bruinsma, secretaris-generaal van het ministerie van BZK, daagt de publieke sector uit mee denken over wat 'slimmer werken' organisaties kan opleveren. In deze tijd van heroverwegingen, afslanking, ontgroening en vergrijzing is blijven innoveren, kwaliteit leveren en werknemers binden en boeien extra belangrijk.

Beleidsagenda

De resultaten van het congres en een serie verkenningen monden uit in het opstellen van de beleidsagenda 'Slimmer werken in de publieke sector'.

Genodigden

Vooral bestuurders, managers, beleidsmedewerkers, personeelsfunctionarissen en or-leden van bijvoorbeeld ministeries, provincies, gemeenten, waterschappen, politiekantoren, scholen en ziekenhuizen zijn uitgenodigd. Deelnemers kunnen naar wens ook online het congres volgen en een actieve inbreng hebben.

Programma

Congresgangers worden geprikkeld door onder andere het betoog van Roos van Erp-Bruinsma, de visie van Edith Snoey, voorzitter Abvakabo FNV, een interactieve discussie met dagvoorzitter Roderik van Grieken, een toelichting op een onderzoek over sturing op arbeidsproductiviteit via cao's en de gedachtegang van filosoof en publicist Bas Haring. Ook zijn er workshops over 'good practices'.





http://www.caop.nl