Lof magazine vernieuwd

11/05/2010 13:42

Lof Media

De vernieuwde Lof Magazine ligt vanaf a.s. woensdag in de winkel. In dit nummer: hoe doet Elle van Rijn? Interview over haar werk, huwelijk en moeder zijn; Opvoeden: ook je kind wil rust; Slimme mode; Wouter Bos: Lef, Laf of Lof? Tijd en stress besparen: 47 tips en trucs. En de jaarlijkse Vaderspecial, dus extra veel vaders aan het woord. Met deze restyling staat Lof nóg meer midden in het leven van de werkende moeder, met aandacht voor de dagelijkse praktijk. Zoals dit keer alles over spitsuurgezinnen. In elke editie een bekende werkende moeder aan het woord, herkenbare interviews, reportages vol emotie en actuele opvoedthema's. Een frisse vernieuwing, die trouwe lezers en nieuwe lezers aanspreekt.

Lof Next Role Model

In dit nummer worden alle finalisten van de Lof Next Role Model verkiezing gepresenteerd. De winnaars worden 27 mei a.s. bekend gemaakt tijdens het grootse evenement 'Lead your Life, Live your Ambitions!' Dit event, georganiseerd door Lof en de Baak, en gesponsord door ABN Amro, is voor ambitieuze werkende ouders en hun werkgevers. Met in de spotlights: ambities in werk en privéleven, hoe maak ik ze beide waar?

Zakelijke markt

De ambities van Lof werpt zijn vruchten af. Niet alleen de werkende vaders en moeders worden bereikt, Lof zet zich duidelijk op de kaart in de zakelijke markt. Voorbeelden hiervan zijn de op maat gesneden events, bij partners als ING en het Ministerie van Jeugd en Gezin. Onlangs is een speciale editie voor Defensievrouwen uitgegeven in opdracht van het Ministerie van Defensie. Met al deze activiteiten verbindt Lof werkende moeders en vaders, het bedrijfsleven en de overheid met elkaar.

Combivrouw

Lof, het multimediale platform voor werkende moeders, spreekt vanaf het eerste uur in 2007 de zogenaamde 'combivrouw' aan, een groeiende doelgroep vrouwen, die carrière en gezin willen combineren. Uit het lezersonderzoek (2009) blijkt dat de combivrouw een hoogopgeleid welstandige vrouw is, talentvol, 30-plus, energiek en maatschappelijk betrokken. Met een positieve toonzetting wil Lof een bijdrage leveren aan de arbeidsparticipatie van werkende moeders en de in- en doorstroom van vrouwen naar hogere posities bevorderen.

Bij dit persbericht is een bijlage zichtbaar op www.perssupport.nl





http://www.lofonline.nl