Gemeente Roermond

Lokatie Red Band NK Knikkeren verplaatst

2e Officiële Knikkerkampioenschap voor basisscholieren in Roermond!

Woensdag 12 mei aanstaande is het zo ver Het tweede officiële Knikkerkampioenschap van Roermond. Het Knikkerkampioenschap van Roermond is tevens een officiële voorronde op het Red Band NK Knikkeren 2010. Wie wordt de beste knikkeraar van de Gemeente? En welke knikkeraars winnen de geplaatste status op het Red Band NK Knikkeren, zaterdag 29 mei op Walibi World?

In de sporthal Jo Gerris, Achilleslaan 2a Roermond, strijden de deelnemers in de leeftijd van 6 tot en met 12 jaar om de felbegeerde titel Knikkerkampioen van de Gemeente Roermond 2010. Om 13.00 uur wordt het startsein gegeven door sportwethouder Gerard IJff. Natuurlijk is iedereen van harte welkom. Alle deelnemers worden in poules ingedeeld, zodat er door iedereen veel geknikkerd kan worden. Uiteraard zijn er ook mooie prijzen te winnen! Surf naar www.nkknikkeren.nl voor alle informatie over o.a. inschrijven (gratis) maar ook voor informatie over de officiële NK Knikkers. Je kunt je ook op de dag zelf nog tot 12.45 uur persoonlijk aanmelden.

Tijdens het Knikkerkampioenschap van Roermond wordt gekeken wie de beste knikkeraar is, maar zijn er diverse andere activiteiten zoals sport- en spelactiviteiten en een luchtkussen ook voor de toeschouwers is er volop vertier, muziek en gezelligheid!

Hoofdsponsor van het NK Knikkeren Red Band onderstreept het belang van bewegen onder kinderen en het plezier dat met knikkeren gepaard gaat. Knikkeren komt ieder voorjaar weer terug, reden om lekker buiten te spelen. Hele generaties zijn ermee opgegroeid, dus pret voor jong en oud. Spel en competitie zijn leuke aspecten die bij het knikkeren komen kijken en bovendien is het heel laagdrempelig. Het mooie van het NK knikkeren is dat de kampioenschappen heel locaal en regionaal midden in de maatschappij - plaatsvinden en dat je vervolgens op de landelijke finaledag Nederlands Kampioen Knikkeren kan worden. De officiële NK knikkers zijn bij een Red Band promotie gratis te verkrijgen.

Eerste publicatiedatum: 11-05-2010 Bijgewerkt: 11-05-2010