Gemeente de Waard


Dank voor geslaagde festiviteiten rond Koninginnedag

De burgemeesters Dirk van der Borg, Gert-Jan Kats en Rinus Houtman bedanken inwoners en oranjeorganisaties voor een zeer geslaagde periode van feestelijkheden rond Koninginnedag. Volgens de drie burgemeesters gaven onze drie gemeenten een mooi visitekaartje af door de dagen zo te vieren als waar ze voor bedoeld zijn. Hier leest u het dankwoord: Beste inwoners en Oranjeorganisaties,

De periode van Koninginnedag tot en met 5 mei was een zeer geslaagde periode van feestelijkheden en waardige herdenking. Onze drie gemeenten gaven een mooi visitekaartje af door de dagen zo te vieren als waar ze voor bedoeld zijn. De feesten en activiteiten boden voor ieder wat wils, voor jong en oud. De herdenkingen waren ingetogen en waardig. De afgelopen periode verliep prima, zonder wanklank of noemenswaardige incidenten. Zoals het hoort. Daarvoor danken wij u allen hartelijk! Als burgermeesters van de drie gemeenten kijken wij met grote tevredenheid terug op de voorgaande weken.

Ook een heel groot woord van dank richting alle Oranjeorganisaties die dit allemaal keer op keer mogelijk maken in de kernen. Mede dankzij de goede organisatie verliep het allemaal vlekkeloos. Wij zijn ook alle vrijwilligers van de Oranjeorganisaties zeer erkentelijk voor hun inzet waardoor het allemaal zo goed verlopen is. Wij hopen dan ook dat de gemeenschap ook volgend jaar weer een beroep op u allen mag doen!

De burgemeesters van Graafstroom, Liesveld en Nieuw-Lekkerland, Dirk van der Borg, Gert-Jan Kats, Rinus Houtman