Politie Hollands Midden

Alphen/Zevenbergen - Eigenaar concertkaartjes meldt zich

Alphen, Zevenbergen, 12-05-2010 o Politie Hollands Midden heeft maandag 10 mei twee concertkaartjes voor concert Votown Allstar in Volendam teruggegeven aan de eigenaar. Een 48-jarige man uit Zevenbergen meldde zich bij de politie in Alphen aan den Rijn, na een oproep via de media.

Vorige week werden de concertkaartjes bij twee verdachten van woninginbraken in het Zuid-Hollandse Alphen aan den Rijn aangetroffen. Omdat het concert op zondag 16 mei plaatsvindt, wilde de politie Hollands Midden in contact komen met de eigenaar om de kaarten op tijd terug te kunnen geven. De man uit Zevenbergen had de kaarten eind maart gekocht bij een Primera winkel in zijn woonplaats. Omdat zijn kaarten gestolen waren had hij nieuwe kaarten gekocht voor het concert.

De man las in een plaatselijke krant in Zevenbergen over de aangetroffen concertkaarten en meldde zich bij de politie. De concertkaarten waren na een inbraak in zijn woning weggenomen. Deze inbraak wordt ook gevoegd bij het onderzoek tegen de twee verdachten van woninginbraken.