Gemeente Hilversum

Geef uw mening in het Hilversumse Burgerpanel

publicatiedatum: woensdag 12 mei 2010

Maar wat vindt u er van? Dat is een vraag die regelmatig gesteld wordt aan het Hilversumse Burgerpanel. De mensen die hier inzitten mogen bij de meest uiteenlopende onderwerpen meepraten over wat er zich afspeelt in deze gemeente. Een goed voorbeeld is het participatieproject van de Stationstoren Hilversum. Het burgerpanel mocht zijn mening geven over het ontwerp voor dit bijzondere gebouw.

Het panel, opgezet door de gemeente en Research 2Elvolve, bestaat uit een groep inwoners uit deze gemeente die een paar keer per jaar vragen wordt gesteld, uitsluitend via internet, over een belangrijk onderwerp. Dit kan variëren van leefbaarheid in de buurt en openbare orde veiligheid tot aan sport, groenonderhoud en de gemeentepolitiek. Elke inwoner van de gemeente Hilversum van 12 jaar of ouder kan zich aanmelden voor het Burgerpanel Hilversum. Het panel bestaat uit ongeveer tweeduizend leden. Deze leden vormen een zo goed mogelijke afspiegeling van de Hilversumse samenleving: mannen en vrouwen, jongeren en ouderen en een goede spreiding over de verschillende Hilversumse wijken.

Maar het panel zit nooit vol. Dus wilt u meedenken over Hilversum, meld u dan aan via www.burgerpanelhilversum.nl Vul het formulier op die site in en dan krijgt u enkele keren per jaar een enquête opgestuurd. Meer info vindt u op dezelfde website. Dus denk mee over Hilversum en meld u aan! Vind er wat van!