Warchild


Peace Concert helpt 37.500 oorlogskinderen

12 mei 2010 - Dit jaar hebben we iets gedaan wat nooit eerder is gedaan. Een concert voor de poorten van het Vredespaleis. En wat voor concert. De artiesten knalden en de oorlogskinderen van 1945, die vertelden over hun ervaringen tijdens en na de Tweede Wereldoorlog, raakten je recht in het hart. Het was een gedenkwaardige avond vol aangrijpende momenten. Met op de achtergrond het Vredespaleis als stille getuige.

Klik hier voor foto's

Herrie & stilte
Een geweldige line up van Nederlandse artiesten vulde het podium van het War Child Peace Concert 2010. Niet alleen de hits, maar ook speciale bewerkingen van bekende nummers en bijzonder duetten komen voorbij. Maar het is niet de hele avond herrie. Indrukwekkende filmpjes van oorlogskinderen van 1945, tussen de optredens door, krijgen het publiek stil.

Bekijk de filmpjes van de oorlogskinderen van toen

100% gesponsord
Dankzij de belangeloze inzet van de artiesten, onze partners en niet te vergeten alle sponsoren hebben wij een 100% gesponsord indrukwekkend concert neergezet.

Wij bedanken alle sponsoren die dit concert mogelijk hebben gemaakt

37.500 oorlogskinderen
In totaal hebben bijna 6.000 nieuwe Friends (structurele donateurs) zich aangemeld, waarmee we jaarlijks 430.000 euro extra binnenkrijgen. Bovendien kregen we voor bijna 25.000 euro aan donaties binnen. Een ongelooflijk mooi resultaat. Dankzij deze campagne kan War Child de komende jaren een blijvend verschil maken in de levens van 37.500 oorlogskinderen extra.

Heb je de uitzending gemist? Kijk op www.uitzendinggemist.nl