Politie Midden- en West Brabant

Politieberichten district Bergen op Zoom

Bergen op Zoom , 12-05-2010

Brand in woning Hoogerheide, vijf bewoners gewond

HOOGERHEIDE: Vannacht is omstreeks 00.10 uur brand uitgebroken in een woning aan de Postweg. Vijf bewoners moesten in het ziekenhuis worden behandeld. Een van hen, een 28-jarige man, werd opgenomen. De woning is uitgebrand.

In de woning lagen op dat moment zeven Poolse mannen te slapen. Zij zijn snel naar buiten gegaan. Vijf van hen moesten in het ziekenhuis behandeld worden in verband met brand- en snijwonden en ingeademde rook. Een van hen, 28 jaar, moest in het ziekenhuis blijven. De brand werd bestreden door 20 brandweerlieden van de korpsen Hoogerheide en Huybergen. Er werden twee tankautospuitwagens en een hoogwerker van Bergen op Zoom ingezet. Burgemeester Franzel stelde zich ter plaatse op de hoogte. De woning moet als verloren worden beschouwd. De oorzaak is vermoedelijk kortsluiting in de televisie geweest. Er zijn geen sporen gevonden die duiden op brandstichting.

Auto gestolen bij woninginbraak

KLUNDERT: Vanmorgen omstreeks 06.50 uur werd een woninginbraak gemeld aan 't Hooren Werck in Klundert. De inbreker heeft een rolluik geforceerd. In de woning werden de sleutels gevonden van de auto van de bewoners die voor de woning stond. Deze auto, een Mercedes E250 met het kenteken 41JKB6 is gestolen. De politie heeft een aangifte opgenomen en de auto internationaal gesignaleerd.

Alphen aan den Rijn/Zevenbergen Eigenaar concertkaartjes meldt zich

Politie Hollands Midden heeft maandag 10 mei twee concertkaartjes voor concert Votown Allstar in Volendam teruggegeven aan de eigenaar. Een 48-jarige man uit Zevenbergen meldde zich bij de politie in Alphen aan den Rijn, na een oproep via de media.

Vorige week werden de concertkaartjes bij twee verdachten van
woninginbraken in het Zuid-Hollandse Alphen aan den Rijn aangetroffen. Omdat het concert op zondag 16 mei plaatsvindt, wilde de politie Hollands Midden in contact komen met de eigenaar om de kaarten op tijd terug te kunnen geven. De man uit Zevenbergen had de kaarten eind maart gekocht bij een Primera winkel in zijn woonplaats. Omdat zijn kaarten gestolen waren had hij nieuwe kaarten gekocht voor het concert.

De man las in een plaatselijke krant in Zevenbergen over de
aangetroffen concertkaarten en meldde zich bij de politie. De
concertkaarten waren na een inbraak in zijn woning weggenomen. Deze inbraak wordt ook gevoegd bij het onderzoek tegen de twee verdachten van woninginbraken. (bericht politie Hollands Midden)

Auteur
Willem van Hooijdonk

Laatst gewijzigd 12-05-2010 12:02 | © Regio Midden en West Brabant |