FloraHolland


FloraHolland College organiseert inspirerende marketingworkshop

FLORAHOLLAND (12 mei 2010) - Dit najaar organiseert het FloraHolland College opnieuw twee inspirerende marketingworkshops voor aanvoerders. Op woensdag 15 en dinsdag 21 september neemt Marc Eijsackers, Manager Marketing van FloraHolland, de deelnemers tijdens een Business Class mee langs inspirerende voorbeelden uit het bedrijfsleven.

`Wij moeten overal goed in zijn' is een prikkelend programma waarbij de kweker onder andere wordt uitgedaagd om na te denken over het domein dat hij of zij binnen de markt claimt. En wat hun klanten beweegt om bij hen klant te zijn en te blijven. Aan het einde van de workshop keren de deelnemers met nieuwe inzichten terug naar huis om de opgedane kennis binnen de eigen onderneming toe te passen. De workshop op woensdag 15 september 2010 vindt plaats op FloraHolland Aalsmeer, de locatie op dinsdag 21 september 2010 is FloraHolland Naaldwijk.

Heeft u interesse?
Bent u ook enthousiast en wilt u deelnemen aan deze workshop? Kijk dan voor meer informatie op www.floraholland.com en meldt u aan!