Gemeente Laren

Super Sunday: Top hockey in Laren

Zondag 9 mei 2010 staat Laren in het teken van top hockey. Het wordt zeker een dag waarbij de sportieve prestaties centraal staan, maar zorg er zelf voor dat het geen parkeer-deceptie wordt.

Dames 1 van de Larense Mixed Hockey Club speelt om 13.15 uur de eerste wedstrijd van de finale tegen Den Bosch. 's Middags speelt Laren Heren
1 tegen Oranje Zwart om 15.45 uur. Naar verwachting zullen vele liefhebbers uit Laren en omgeving naar de wedstrijden komen kijken. Het verzoek is dan ook om verkeersopstoppingen te voorkomen en op de fiets te komen. Mocht u toch gebruik maken van de auto dan kunt u deze parkeren op het parkeerterrein achter het gemeentehuis aan de Eemnesserweg 19 of op Plein 1945.

Parkeer correct
In Laren geldt een wegsleepregeling. Bij een ongeval of bedreigende situatie moeten politie, brandweer en ambulance altijd zo snel mogelijk aanwezig zijn. Verkeerd geparkeerde auto's kunnen hulpdiensten hinderen, een verkeerd geparkeerde auto wordt op kosten van de overtreder weggesleept.

Trottoir voor voetgangers, niet voor auto´s
Fout geparkeerde auto's, met name bij het parkeren van 2 of 4 wielen op het trottoir lopen het risico hiervoor bekeurd te worden. Bespaar uzelf een boete en kom niet met de auto of parkeer deze op een goede parkeerplek.