Politie Kennemerland

Snelheidsovertreders bekeurd

Kennemerland, 12-05-2010

BEVERWIJK, 11 mei De politie heeft dinsdagmiddag bij een snelheidscontrole op de Plesmanweg in totaal 17 overtreders bekeurd. 809 Bestuurders passeerden de radarauto. De hoogste snelheid was 65 km per uur waar 50 km per uur is toegestaan. De betrokken bestuurders krijgen binnenkort hun bekeuring thuisgestuurd. Op de Parallelweg bleken bij een snelheidscontrole acht bestuurders harder te rijden dan de toegestane 50 km per uur. De hoogste snelheid was 77 km per uur. Deze automobilisten kregen hun bekeuring direct mee.

OVERVEEN, 11 mei Bij een snelheidscontrole op de Zeeweg bleken dinsdagmiddag 114 bestuurders harder te rijden dan de toegestane 80 km per uur. Bijna 2000 bestuurders reden langs de radarauto. De hoogste snelheid was 125 km per uur. De betrokkenen krijgen binnenkort hun bekeuring thuisgestuurd.

HAARLEM, 11 mei De politie hield dinsdagmiddag een snelheidscontrole op de Europaweg met de radarauto en de lasergun. Hierbij werden in totaal 25 snelheidsovertreders betrapt. 880 Bestuurders passeerden de controlelocatie. De hoogste snelheid was 74 km per uur waar 50 km per uur is toegestaan. De betrokken bestuurders krijgen binnenkort hun bekeuring thuisgestuurd.

VIJFHUIZEN, 11 mei De politie hield dinsdagavond een snelheidscontrole met de lasergun op de Drie Merenweg. Zon 350 bestuurders passeerden de controlelocatie. Hiervan reden er zeven te hard, allen met een overschrijding van 25 km of meer. De hoogst gemeten snelheid was 143 km per uur. De betrokken bestuurders krijgen binnenkort hun bekeuring thuisgestuurd.