Politie Gelderland-Zuid

Betrapt bij vernielen

Nijmegen, 12-05-2010 o Dinsdagmiddag rond 12.30 uur kregen surveillerende agenten het verzoek om naar een parkeerplaats nabij de Neerbosscheweg in Nijmegen te gaan. Daar zou een oplettende getuige zien dat iemand een autoruit ingesloeg.

De surveillerende agenten kregen via de gemeenschappelijke meldkamer van de getuige een goede omschrijving van de dader door. Deze dader zou vlakbij het spoorviaduct lopen nabij de Neerbosscheweg. De agenten zagen ter hoogte van de kruising Muntweg Neerbosscheweg de omschreven man lopen en konden hem op verdenking van inbraak in een auto aanhouden.

Gereedschap
De man, een 34-jarige Nijmegenaar, vertelde de agenten dat hij inderdaad kort daarvoor een autoruit had vernield van een aldaar geparkeerde auto. De man droeg gereedschap bij zich en agenten vonden even later de geparkeerde, vernielde auto. De 34-jarige man had tevens goederen bij zich die na onderzoek bleken te komen uit een andere geparkeerde auto. Van deze auto was eveneens de ruit vernield. De man is overgebracht voor verhoor naar het hoofdbureau van de politie in Nijmegen. (13)

Laatst gewijzigd 12-05-2010 16:09 | © Regio Gelderland-Zuid |