FloraHolland


Kuipplanten en perkgoed in Presentatieruimtes FloraHolland Connect

FLORAHOLLAND (12 mei 2010) - De handel kan terug kijken op een drukke, maar goede Moederdagperiode. In de Presentatieruimtes van FloraHolland Connect ligt de focus nu vooral op de kuipplanten en het perkgoed. De presentatie van al deze producten is zeker de moeite van het bekijken waard.

Aanvoerders krijgen bij FloraHolland Connect de mogelijkheid hun product te tonen in de Presentatieruimtes van Naaldwijk en Aalsmeer. Volgens een vaste kalender worden alle kwekers met een bepaald product uitgenodigd om een representatief monster af te sturen voor de Kijk- en Vergelijkpresentatie. In de Presentatieruimte is daar een aparte hoek voor ingericht met zowel jaarrond als seizoensproducten. In- en verkopers krijgen op deze manier snel een totaaloverzicht van het beschikbare aanbod van een specifiek product. De producten in de Kijk- en Vergelijkpresentatie veranderen om het aantal weken. Zo blijft het aanbod altijd interessant voor bezoekers. Klik hier voor het complete overzicht van Kijk- en Vergelijkpresentaties en de bedrijfspresentaties voor de komende weken. Als `Plant van de maand' juni staat de Calathea op dit moment extra in de spotlights in de Presentatieruimtes van FloraHolland Connect.

PatioPlaza
Op donderdag 27 mei vindt er van 11.00 tot 15.00 uur in de Presentatieruimte in Naaldwijk een PatioPlaza plaats. Diverse kwekers presenteren hier de nieuwste patioconcepten, in- & outdoor producten en groenten- en kruiden concepten. Daarnaast vinden in- en verkopers hier een breed assortiment van vaste planten, zodat het plantenaanbod voor buiten compleet is. De planten die tijdens de PatioPlaza gepresenteerd worden zijn allemaal direct te bestellen.

Meer informatie?
Inkopers zijn van maandag tot en met vrijdag van harte welkom, in Naaldwijk van 08.00 tot 17.00 uur en in Aalsmeer van 07.00 tot 17.00 uur (vrijdag tot 16.00 uur). Meer informatie over onze dienstverlening of de presentaties kunt u op vragen bij FloraHolland Connect Info via T 0174 63 55 55 of T 0297 39 38 88. Of stuur een e-mail naar connectinfo@floraholland.nl