Reumafonds

Mooi resultaat collecte 2010

12 mei 2010
De collecte van 2010 heeft een mooi resultaat opgeleverd: ruim EUR 3,6 miljoen! Daarvoor willen wij de vele gevers heel hartelijk danken, net als de vrijwilligers die zich weer flink hebben ingezet! En de ruim 81.000 deelnemers aan de Bel en Win-actie hebben gezorgd voor flinke extra opbrengsten. De hoofdprijs van de actie, een arrangement voor het WK voetbal in Zuid-Afrika, is gewonnen door mevrouw Meeuwsen uit Eindhoven.

Grote deelname Bel en Win-actie
Iedereen die tussen 7 maart en 16 april meedeed met de Bel en Win-actie steunde met EUR 0,45 per gesprek het Reumafonds. De hoofdprijs was een arrangement voor twee personen naar Zuid-Afrika met vier overnachtingen in een viersterrenhotel en aanwezigheid bij de wedstrijd Nederland-Kameroen.

De winnares, mevrouw Meeuwsen uit Eindhoven, is dolblij met deze mooie prijs en gaat op 24 juni Oranje aanmoedigen in Kaapstad. Zij gaf met '1988' het juiste antwoord op de vraag 'In welk jaar won het Nederlands elftal een groot voetbalkampioenschap?' Daarnaast waren mooie prijzen te winnen zoals een LED-tv en een beamer. Alle prijzen in de Bel en Win-actie zijn kosteloos ter beschikking gesteld door de Sponsor Bingo Loterij.

Tijdens de actie zijn ook ruim 4500 loten verkocht waarvan de helft van de inleg naar het Reumafonds gaat. Wilt u wekelijks de kans maken om in de prijzen te vallen? Speel dan mee in de Sponsor Bingo Loterij en wijs de helft van uw maandelijkse inleg rechtstreeks toe aan het Reumafonds.

Collectegeld van groot belang voor onderzoek
Voor de collecte kan het Reumafonds rekenen op meer dan 65.000 vrijwilligers. Mede dankzij het collectegeld kan het Reumafonds jaarlijks veel nieuwe onderzoeksvoorstellen inwilligen.