Ingezonden persbericht

Teradata Netherlands BV stelt NewsEngine PR als nieuwe communicatiepartner aan

"Mensen kunnen niet meer slapen als ze de krant niet hebben gelezen, en als ze de krant hebben gelezen, kunnen ze niet meer slapen."(Cees Buddingh)

Amsterdam ­ Teradata Netherlands BV kondigt vandaag aan dat het bedrijf het advieskantoor NewsEngine PR uit Antwerpen (België) aangesteld heeft om haar relatie met de media in Nederland verder uit te diepen. NewsEngine PR kwam uit de voorstelling naar voren als de partner die beschikt over de nodige kennis van de markten waarin Teradata actief is, maar ook een team van professionals heeft met bijna 50 jaar gecumuleerde ervaring in de ICT-sector, zowel op lokaal als op internationaal vlak.

NewsEngine PR zal, afhankelijk van het onderwerp en op regelmatige tijdstippen, nieuwsberichten van Teradata verspreiden naar de vakpers en de algemene media toe. "Het is de bedoeling om een vast aanspreekpunt aan te kunnen bieden aan de Nederlandse pers en zo vragen van journalisten sneller en vollediger te kunnen beantwoorden", zegt Hans Fons, Managing Director van Teradata Netherlands BV. "Tevens verwachten wij van NewsEngine PR om de Nederlandse organisatie van Teradata met raad en daad te ondersteunen bij het uitwerken en implementeren van de communicatiestrategie", vult Fons nog aan.
"Wij zijn verheugd dat Teradata Netherlands BV ons dit vertrouwen schenkt en kijken er naar uit om met het Nederlandse team en de Nederlandse pers te kunnen samenwerken", aldus Ben Geysen, Managing Director van NewsEngine PR. "Het feit dat we reeds 10 jaar samenwerken met de Europese organisatie van Teradata bewijst dat we de nodige kennis in huis hebben om ook Teradata Netherlands BV op de juiste manier te kunnen ondersteunen met de communicatie en mediarelaties."