Ingezonden persbericht


20 januari 2010

Persbericht

IFES organiseert toerustingsconferentie voor jongeren op De Betteld

IFES-Nederland, een beweging van internationale studenten die het Evangelie centraal stelt in de studentenwereld, organiseert van 12 tot en met 16 mei de toerustingsconferentie (TOKO) op vakantiepark en conferentiecentrum De Betteld te Zelhem. De vijfdaagse conferentie, waar jaarlijks zo´n 600 studenten aan deelnemen, is gevuld met Bijbelstudies, lezingen en workshops. Het thema is Re-Move; er wordt dieper ingegaan op ´Navolging van Christus´.

De twee hoofdsprekers van de TOKO zijn Noor van Haaften en Vinoth Ramachandra. Noor is voormalig programmamaker bij de EO en internationaal spreekster en publiciste. Zij was voor haar EO-tijd zes jaar lang betrokken bij het christelijke studentenwerk in Oostenrijk. Zij schreef vele boeken zoals ´Een woning voor mijn hart´, ´Sterren van de hemel´ en ´Geroepen om vrij te zijn´.

Vinoth woont met zijn Deense vrouw Karin in Sri Lanka. Hij heeft bachelor- en doctorstitels in nuclear engineering die hij behaalde aan de universiteit van Londen. In plaats van zich te storten op zijn carrière besloot hij in 1980 naar Sri Lanka terug te keren om daar een christelijke evangelische school op te richten. Sinds 1987 werkt hij voor IFES en geeft lezingen over de hele wereld.

De conferentie heeft een ochtend- en avondprogramma. 's Ochtends is de lezing in het Nederlands, 's avonds is Engels de voertaal. Tijdens de middag is er ruimte voor ontspanning en worden er diverse workshops gegeven. Na het avondprogramma is er tijd om te borrelen en de dag te bespreken.

Kosten voor de TOKO liggen tussen de ¤ 65,00 en ¤ 115,00. Vanaf februari/maart kunnen geïnteresseerden zich opgeven. Meer informatie vindt u op www.ifes.nl/toko en op www.betteld.nl.

Einde persbericht