Gemeente de Waard


Hoorzitting Provinciale Structuurvisie en Provinciale Verordening Ruimte

Provinciale Staten zijn voornemens de Provinciale Structuurvisie en de Provinciale Verordening Ruimte vast te stellen in de Statenvergadering van woensdag 30 juni 2010. Voorafgaand hieraan willen zij u de gelegenheid geven uw standpunt mondeling toe te lichten.

Dit kan tijdens de hoorzitting op 12 mei in het provinciehuis te Den Haag, met een eventuele uitloop op 17 mei. Het inspreekrecht voor deze onderwerpen komt hiermee te vervallen voor de commissievergaderingen op 19 mei, 7 juni en 16 juni.

Aanmelden

U kunt zich tot uiterlijk 29 april 2010 aanmelden voor de hoorzitting. Het aanmeldingsformulier kunt u downloaden op
http://www.zuid-holland.nl/hoorzittingpsv. U kunt zich ook schriftelijk aanmelden (Provincie Zuid-Holland, postbus 90602, 2509 LP Den Haag, t.a.v. de Statengriffie) of per e-mail (Statengriffie@pzh.nl) onder vermelding van uw naam, adres, telefoonnummer en onderwerp. Aanmeldingen die na 29 april worden ontvangen, kunnen niet in behandeling worden genomen.

Achtergrond

De provincie Zuid-Holland is bezig met de voorbereiding van de Provinciale Structuurvisie en de Provinciale Verordening Ruimte. De structuurvisie geeft de hoofdlijnen van de ruimtelijke ontwikkeling weer en vermeldt de provinciale belangen. De verordening geeft aan met welke zaken gemeenten in hun bestemmingsplannen rekening moeten houden. Het ontwerp voor de Structuurvisie en de Verordening is van 23 november 2009 tot en met 17 januari 2010 ter inzage gelegd. Tijdens deze periode kon iedereen zijn zienswijze op deze ontwerpen indienen.

Meer info