Ordina Beheer NV

Aandeel Ordina AMX EUR 3,97

Verschil
-1,90 % -1,90

mei12

Algemene Vergadering van Aandeelhouders

12 mei 2010 - Ordina Nieuwegein - Financiële kalender

« Terug naar Evenementen

hoofdkantoor Nieuwegein

Ordina N.V. houdt haar jaarlijkse Algemene Vergadering van Aandeelhouders op woensdag 12 mei 2010 om 14.30 uur ten kantore van de vennootschap Ordina N.V., Ringwade 1 te Nieuwegein.

De agenda bevat de volgende punten:
* Opening en mededelingen
* Verslag van de Raad van Bestuur over het boekjaar 2009
* Vaststelling jaarrekening 2009 van Ordina N.V. (besluit)
* Reserverings- en dividendbeleid
* Decharge van de leden van de Raad van Bestuur (besluit)
* Decharge van de leden van de Raad van Commissarissen (besluit)
* Benoeming accountant (besluit)
* Corporate governance
* Wijziging statuten Ordina N.V. (besluit)
* Bezoldigingsbeleid Raad van Bestuur (besluit)
* Samenstelling Raad van Bestuur
* Samenstelling van de Raad van Commissarissen: a. benoeming van de heer J.G. van der Werf (besluit)
* Machtiging Raad van Bestuur tot inkoop door de vennootschap van eigen aandelen (besluit)
* Verlenging van de aanwijzing van de Stichting Prioriteit Ordina Groep als het orgaan bevoegd tot: a. uitgifte van aandelen (besluit) b. beperking of uitsluiting van het voorkeursrecht (besluit)
* Rondvraag/ sluiting

Vergaderstukken

Alle vergaderstukken waaronder de agenda met toelichting, de gegevens als bedoeld in artikel 2:142 lid 3 BW (opgenomen in de toelichting op de agenda), de jaarrekening en het jaarverslag over 2009, de reactie van Ordina N.V. op de Nederlandse Corporate Governance Code en een afschrift van het voorstel tot statutenwijziging liggen vanaf heden ter inzage ten kantore van de vennootschap (Ringwade 1, 3439 LM Nieuwegein) en bij ING Bank N.V. (Van Heenvlietlaan 220, 1083 CN te Amsterdam, e-mailadres iss.pas.hbk@ing.nl). Exemplaren van deze stukken kunnen aldaar kosteloos worden opgevraagd en hieronder worden gedownload.
* Agenda Algemene Vergadering van Aandeelhouders inclusief toelichting
* Bezoldigingsbeleid Raad van Bestuur Ordina N.V.
* Corporate Governance verklaring
* Comply or explain overzicht
* Akte van partiële statutenwijziging Ordina N.V.
* Drieluik statutenwijziging Ordina N.V. Profielschets Raad van Commissarissen Reglement Raad van Commissarissen

Registratiedatum

De Raad van Bestuur van Ordina N.V. heeft bepaald dat voor deze vergadering als vergader- en stemgerechtigden gelden, zij die (i) op 6 mei 2010, na verwerking van alle bij- en afschrijvingen per die datum (de Registratiedatum), die rechten hebben en zijn ingeschreven in de door de Raad van Bestuur daartoe aangewezen deelregisters, en die tevens (ii) zijn aangemeld op de hierna beschreven wijze. Als (deel)registers zijn aangewezen de administraties per de Registratiedatum van de bij het Nederlands Centraal Instituut voor Giraal Effectenverkeer B.V. (Euroclear Nederland) aangesloten instellingen in de zin van de Wet giraal effectenverkeer. Het merendeel van de bij Euroclear Nederland aangesloten instellingen heeft te kennen gegeven in het kader van de Algemene Vergadering van Aandeelhouders van Ordina N.V. de aandelen niet te zullen blokkeren. Voor particuliere beleggers kunnen banken nog wel besluiten tot een blokkering. Uw bank kan u hierover informeren.

Aanmelding

Houders van gewone aandelen aan toonder die aan de vergadering wensen deel te nemen, dan wel zich ter vergadering willen laten vertegenwoordigen, kunnen zich via hun bank tot uiterlijk 6 mei 2010, 17.00 uur, schriftelijk aanmelden bij ING Bank N.V. (Van Heenvlietlaan 220, 1083 CN te Amsterdam, e-mailadres iss.pas.hbk@ing.nl). De bij Euroclear Nederland aangesloten instellingen dienen uiterlijk op vrijdag 7 mei 2010 aan ING Bank N.V. een verklaring te verstrekken waarin is opgenomen het aantal aandelen dat door de betreffende aandeelhouder op de Registratiedatum gehouden en ter registratie aangemeld wordt. Via hun bank krijgen deze houders van aandelen aan toonder een ontvangstbewijs dat geldt als toegangsbewijs voor de vergadering.

Volmachten

Houders van gewone aandelen aan toonder die zich ter vergadering wensen te laten vertegenwoordigen door een gevolmachtigde, dienen - onverminderd het hiervoor vermelde vereiste van aanmelding - een schriftelijke volmacht terzake te verstrekken. Deze volmacht dient uiterlijk op 11 mei 2010 om 17:00 uur in het bezit te zijn van de vennootschap.

Toegang en legitimatie

Aan de houders van gewone aandelen aan toonder kan worden verzocht om zich voorafgaand aan toelating tot de vergadering te legitimeren. Houders van gewone aandelen aan toonder worden derhalve verzocht een geldig legitimatiebewijs (zoals paspoort of rijbewijs) mee te nemen.


* Locatie

Ordina Nieuwegein

Adres

Ordina Nieuwegein Ringwade 1 3439 LM Nieuwegein

Telefoon: +31(0)30 663 70 00 E-mail: info@ordina.nl

Routebeschrijving

Routebeschrijving vanaf ____________________ PLAN ROUTE

IFRAME: http://maps.google.nl/maps?f=q&source=s_q&hl=nl&geocode=&q=ringwade+1,+ nieuwegein&sll=52.469397,5.509644&sspn=4.859914,9.84375&ie=UTF8&z=14&iw loc=addr&ll=52.064417,5.116024&output=embed&s=AARTsJrkOdfc04boznLW59w1j PN0z7-ngA