Ingezonden persbericht


Glashart organiseert extra informatieavond wegens grote belangstelling

11 mei 2010, Aalten - De belangstelling onder de Aaltenaren voor glasvezel blijkt zeer groot. Gisteren hield Glashart in samenwerking met de service providers KPN en Lijbrandt in zalencentrum "De Pol" een glasvezel informatieavond. De informatieavond trok veel meer bezoekers dan verwacht en de zaal bleek niet groot genoeg om iedereen een plaats te kunnen bieden. Glashart wil graag alle geïnteresseerden die de informatieavond niet konden bijwonen alsnog deze mogelijkheid bieden. Daarom organiseren zij op 12 mei een extra informatieavond.

Extra Informatieavond
Vanaf 20.00 uur in zalencentrum "De Pol" aan de Polstraat 7 kunnen geïnteresseerden alsnog een informatieavond bijwonen. Bezoekers kunnen onder het genot van een kopje koffie antwoord krijgen op vragen als: "Wat is het verschil is tussen de bestaande kabels en glasvezel?", "Waarom is er 40% deelname vereist voor de aanleg?" en "Wat voor gevolgen heeft de aanleg voor de straat en mijn tuin? ". Ook is er ruimschoots gelegenheid om kennis te maken met de service providers en met welke diensten zij aanbieden.

Unieke kans
Voor de aanleg van een glasvezelnetwerk is een enorme investering nodig. Hiervoor wil Glashart graag een garantie dat er gebruik van gemaakt wordt. Wanneer minimaal 40% van de huishoudens een glasvezelabonnement bestelt bij een van de deelnemende service providers zal Glashart starten met de aanleg.

Meer informatie
Glashart besteedt veel aandacht aan voorlichting. Inwoners kunnen informatie specifiek voor Aalten vinden op www.glashart.nl/aalten. Daarnaast heeft Glashart een servicepunt in Euronics Stronks Hogestraat 13 te Aalten.

EINDE BERICHT
(248 woorden)



Ingezonden persbericht