Ingezonden persbericht


Brand-Rex voor tweede achtereenvolgende jaar uitgeroepen tot Structured Cabling Provider of the Year

Bedrijf kijkt terug op zeer succesvol 2009

Amersfoort, 12 mei 2010 - Bekabelingspecialist Brand-Rex is voor het tweede achtereenvolgende jaar door lezers van het Engelse vakblad Network Computing Magazine uitgeroepen tot Structured Cabling Provider of the Year.

Ian Wilkie, Business & Marketing Director bij Brand-Rex: "Wij zijn erg blij dat we deze prijs opnieuw hebben gewonnen. Brand-Rex heeft de afgelopen twee jaar hard gewerkt om klanten optimale service te bieden onder uitdagende economische omstandigheden. Terwijl veel leveranciers hun verkopen sterk zagen dalen, heeft Brand-Rex zijn marktaandeel vergroot. Daarmee hebben we onze nummer 1-positie als leverancier in het Verenigd Koninkrijk en wereldwijd versterkt."

2009 was een zeer succesvol jaar voor Brand-Rex met de lancering van veel nieuwe producten, waaronder het High-Density Fibre System voor datacenters en telecomruimtes, en het unieke Cat6Plus ½ U-patchpaneel. Brand-Rex tekende tal van contracten met onder meer Cable & Wireless, BT en Audi. Het bedrijf breidde zijn verkoopstaf uit om te voldoen aan de toenemende vraag.

"Het winnen van de titel Structured Cabling Provider of the Year is een bevestiging van het sterke commitment, het harde werk en de toewijding van de Brand-Rex-medewerkers en van onze loyale channelpartners", zegt Wilkie. "Deze onderscheiding is dan ook met name voor hen."

Network Computing Magazine wordt door meer dan 17.500 professionals in de netwerkindustrie gelezen. Met de Network Computing Awards eert het blad producten, diensten en leveranciers die indruk maakten op de lezers. In 2010 brachten meer dan 20.000 mensen online hun stem uit. Het was de vierde editie van deze prijsuitreiking.

Brand-Rex systemen zijn verkrijgbaar via Kannegieter.

Over Brand-Rex
Brand-Rex Ltd, opgericht in 1930, is een wereldwijde organisatie gespecialiseerd in het ontwerpen, ontwikkelen en produceren van geavanceerde en krachtige koper- en glasvezelbekabelingssystemen voor communicatiedoeleinden en voor toepassingen in veeleisende omgevingen. Brand-Rex combineert een hoog kennisniveau met ervaring en integriteit. Ook op het gebied van duurzaamheid neemt Brand-Rex een leidende positie in. Alle Brand-Rex-producten voldoen aan de strengste milieueisen en hebben een lange levensduur.

De leidende positie van Brand-Rex in de markt is recent onderstreept door de verkiezing tot Structured Cabling Provider of the Year tijdens de gerenommeerde Network Computing Awards 2010 in Groot-Brittannië.

Voor meer informatie