Alpheios wint Interclean Innovation Award!

12/05/2010 11:40

Alpheios Belgium

De Vive Sustainability Scan van Alpheios heeft de Interclean Innovation Award gewonnen! Dé internationale prijs voor de beste innovatie in de professionele schoonmaakindustrie. De Sustainability Scan werd gekozen als winnaar in de categorie 'Cleaning Management and Training Solutions'. Roger van Wersch (algemeen directeur Alpheios International) nam de award in ontvangst op de openingsdag van de Interclean.

Roger van Wersch: "Alpheios streeft voortdurend naar innovatie. Wij zijn dan ook enorm trots dat dit vandaag wordt beloond met deze Innovation Award. Tegelijk zien we deze Award als een duidelijk signaal vanuit een internationale vakjury dat duurzaam schoonmaken nog veel sterker op de kaart moet worden gezet. Met de Vive Sustainability Scan kunnen we onze klanten echt helpen een duurzame en doeltreffende performanceverbetering te realiseren in hun schoonmaakorganisatie."

De Vive Duurzaamheidsscan maakt een analyse van de doelen en ambities die organisaties hebben op het gebied van duurzaam & doeltreffend schoonmaken. De scan inventariseert wat al goed gaat, en wat beter kan via quick wins en fundamentele veranderingen. Dit resulteert in een rapport waarin deze maatregelen worden beschreven, inclusief een beknopte kosten/baten analyse. Het sterkste onderdeel is een concreet implementatieplan hoe duurzamer schoonmaken bereikt kan worden. Dit hele traject van advies tot implementatie wordt uitgevoerd door Alpheios' eigen Duurzaamheidsadviseur.

Noot voor de redactie:

Alpheios is één van de grootste bedrijven op het gebied van professionele schoonmaak in Nederland. Alpheios is een resultaatgerichte partner die helpt de performance van schoonmaakorganisaties te verbeteren. We werken vanuit een diepgaande kennis van de opdrachtgever en denken in professionele totaalconcepten op basis van hoogwaardige en uitgekiende methoden en systemen.

Alpheios heeft met een uitstekend product al jarenlang een gevestigde naam en reputatie in de professionele markt. Alpheios is sterk regionaal vertegenwoordigd via een dicht netwerk waardoor snel advies en service aan de klant geboden kan worden. Door de hoge kwaliteit van de organisatie en de aanwezige vakkennis neemt Alpheios een toonaangevende positie binnen de gezondheidszorg in.

Alpheios maakt deel uit van Vebego, een internationaal opererend bedrijf op het gebied van schoonmaak, facilitaire dienstverlening en personeelsdiensten. De gemanagede omzet van de Vebego Groep is meer dan ¤ 850 miljoen. Vebego is vertegenwoordigd met meer dan 40 bedrijven in 7 Europese landen en heeft ongeveer 40.000 medewerkers in dienst.