AT5 Persbericht

Amsterdam, 12 mei 2010

Nieuw tv-programma voor bezoekers van de Metropool Amsterdam

Amsterdam is een nieuw tv-programma rijker: 'Amsterdam Today'. Dit tien minuten durende wekelijkse programma besteedt aandacht aan actualiteiten, culturele activiteiten en algemene informatie over Amsterdam. Het wordt zes keer per dag uitgezonden op AT5 en is tevens online te bekijken op o.a. www.iamsterdam.com/tv, www.aub.nl, www.at5.nl/tv/amsterdam-today. Daarnaast is 'Amsterdam Today' te zien via inhouse tv-kanalen van een groot aantal hotels en verschillende narrowcastingsystemen.

Het programma belicht telkens een aantal actuele bezienswaardigheden, voorstellingen, events en actualiteiten die Amsterdam maken tot wat zij is; een bruisende en gastvrije stad met een rijke historie, veel bedrijvigheid en breed aanbod van kunst en cultuur.
'Amsterdam Today' is Engels ondertiteld. Iedere vrijdag start een nieuwe aflevering.

Na de ontwikkeling van de portal www.iamsterdam.com en de gratis te downloaden city guides voor mobiele telefoons is dit tv-programma een logische volgende stap in de citymarketing van de metropool Amsterdam.

'Amsterdam Today' is een samenwerkingsverband tussen Amsterdams Uitburo (AUB), Amsterdam Partners, Amsterdam Toerisme & Congres Bureau (ATCB) en AT5.

Uitzendtijden 'Amsterdam Today' op AT5:
Dagelijks om 01:00, 06:00, 07:00, 08:00, 09:00 en 16:50 uur.


---

Noot aan de redactie (niet ter publicatie):