SpamExperts en webhostlist.de maken samenwerking bekend


AMSTERDAM, 20100512 -- Het Nederlandse E-Mail beveiligingsbedrijf SpamExperts en het Duitse Webhosting Forum Webhostlist.de (WHL) maken hun samenwerking en partnership bekend. Voor WHL betekent dit toekomstige professionele antispam beveiliging voor alle bedrijfs domeinen. Bovendien ontvangen de WHL forumleden aantrekkelijke kortingen op de prijzen van SpamExperts. Meer details kunt u vinden op de website van WHL en SpamExperts

"Wij kennen het SpamExperts Team al enige jaren", zegt Carsten Bernhard, CEO van Bernhard Medien GmbH, de eigenaar van WHL. "Het partnership is voor beide partijen zeer interessant aangezien er een echte meerwaarde voor forumleden gecreëerd wordt. Een groot deel van de bezoekers en actieve leden zijn werkzaam in de webhosting wereld en de oplossingen van SpamExperts sluiten perfect aan bij deze doelgroep."

"Het team van SpamExperts kijkt erg uit naar deze samenwerking. In het verleden hebben we WHL als betrouwbare partner leren kennen en een toekomstige samenwerking geeft ons de mogelijkheid om onze producten nog beter in de Duitse hostingmarkt te plaatsen.", zegt Nils Decker, Marketing Director van SpamExperts. "We hopen dat Duitse webshostingbedrijven ons op deze manier opmerken, onze oplossingen uitproberen en dan natuurlijk van de korting die WHL aanbiedt, gebruik maken!"

Over SpamExperts
SpamExperts is marktleider van Email beveiligings oplossingen, gevestigd te Amsterdam. Sinds 2004 heeft SpamExperts zijn klantenbestand internationaal uitgebreid, in onder meer Europa, United States, Afrika en Australië, tot marktleider in talrijke landen. Alle oplossingen zijn in-house ontwikkeld en worden als SaaS, of als gemanaged software direct op de infrastructuur van webhosters aangeboden. Prijzen voor inkomende filtering beginnen bij EUR 0,30/ Domein/Jaar zonder gebruikers of Inbox beperkingen. De nieuwste updates in de product portfolio is een uitgaande email filter server en een email archiveringsprodukt.

Over Webhostlist
Sinds 1998 wordt webhostlist.de gepubliceerd - Dé Duitse referentie en hét info magazine betreffende webshosting, webspace en providers. We hebben deze markt vanaf het begin op de voet gevolgd en rapporteren veranderingen, nieuws en aanbiedingen, Op deze manier helpen we de eind gebruiker een weldoordachte beslissing te maken met de zoektocht het meest passende webshosting product uit een immenss groot aanbod.





Ingezonden persbericht