Opsporingsbericht van de federale politie - Vermissing van 2 minderjar

12/05/2010 18:01

Federale Politie - Police Federale

De politie vraagt, op verzoek van de procureur des Konings van Kortrijk, in samenwerking met Child Focus, om volgend opsporingsbericht te verspreiden :

De politie en het parket vragen te willen uitkijken naar Jade VAN LOO en Tibout SHAIK, twee minderjarigen die sinds 07 mei 2010 worden vermist.

Jade, 15 jaar oud, is 1m68 lang en normaal gebouw. Ze heeft donkerbruin lang haar.

Op het ogenblik van de feiten, droeg ze een paars truitje met knoopjes, met daarboven nog een trui. Ze droeg een kort bruine nep-lederen jas. Ze droeg witte adidas schoenen en een jeansbroek. Ze was ook nog in het bezit van een witte rugzak met roze stipjes erop.

Jade zou ook in het bezit zijn van een tent met bloemetjes erop.

Tibout, 16 jaar oud, is 1m80 lang en mager gebouw. Hij heeft zwart halflang haar tot boven de oren met licht krul, een mager gezicht en zwarte ogen.

Hij droeg op ogenblik van de feiten een blauwe jeansbroek, een T-shirt, blauwe pull met kap en witte vlakken, een grijze jas en sportschoenen maat 42

Hebt u de vermiste jongeren gezien of weet u waar ze verblijven, aarzel dan niet contact op te nemen met de speurders. Alle tips zijn welkom via het gratis nummer 0800 91.119 of via het nummer van Child Focus 116.000.

Tips zijn ook welkom via opsporingen@politie.be

Dit opsporingsbericht staat online op de website van de politie in de rubriek « vermist »

Voor eventuele hyperlinks en bijlagen: Zie het origineel