Ingezonden persbericht


Comstor organiseert evenement voor service providers

Innstyle in Maarssen, 12 mei 2010

Houten, 13 april 2010 - Comstor Nederland, onderdeel van Westcon Group, specialist in networking, convergentie, beveiliging en mobility, organiseert op woensdag 12 mei het Comstor SP Event: een evenement voor service providers en resellers op dit gebied. Daarnaast zijn resellers uit andere sectoren die meer willen weten van de deelnemende vendors ook van harte welkom. Tijdens dit SP Event maken bezoekers kennis met de diverse diensten en oplossingen die Comstor en zijn vendors bieden voor de service provider-markt, aan de hand van gastsprekers en een informatiemarkt.

"Met het Comstor SP Event willen we organisaties die actief zijn in de service provider-markt of die daarmee willen beginnen, informeren over de diensten en oplossingen die Comstor en zijn partners op dit vlak te bieden hebben", zegt Nadia Holtkamp, Marketing Manager Comstor Benelux. "Het maakt deel uit van het bredere streven van Comstor om onze kennis te delen met resellers en partners, om ze zo te helpen om succesvol te zijn."

Behalve sprekers van Comstor, zullen er onder andere presentaties worden verzorgd door Cisco, Plantronics, Riverbed en 4 Sure IT. Reseller en Comstor-partner SLTN zal met de aanwezigen ervaringen delen over de wijze waarop Comstor resellers en partners ondersteunt. De middag wordt afgesloten met de introductie van een bijzondere nieuwe dienst van Comstor voor service providers: Comstor UCS In-a-Box.

Het Comstor SP Event vindt plaats op woendag 12 mei 2010, vanaf 12:00 uur. De locatie is Innstyle in Maarssen. De deelname is gratis. Kijk hier voor meer informatie. Via deze site kunnen geïnteresseerden zich ook direct inschrijven.

Over Comstor Nederland
Comstor is een klantgerichte 'value-added distributeur' van toonaangevende ICT producten en heeft zich gespecialiseerd in geavanceerde technologieën op het vlak van netwerken, security en telecommunicatie. Comstor is een onderdeel van Westcon Group en levert zijn producten en diensten aan gekwalificeerde ICT resellers en system integrators. Voor meer informatie over Comstor Nederland: http://www.nl.comstor.com/.