Ingezonden persbericht


Gesprekshof: Den Haag L.A. van Nederland?!

Gesprekshof dé Real live talkshow over actualiteiten, kunst en cultuur, trends en events in Den Haag heeft deze maand als thema "Den Haag L.A. van Nederland". Op 12 mei zet Gesprekshof Den Haag op de kaart als het LA van de lage landen. Met veel glamour en "Amerikaanse bling bling" zullen de hot en steamy presentatoren, Steven van Lummel & Theodore Pronk alle gasten aan de tand voelen. En zij roepen je op om in de L.A stijl hun eigen gecreëerde Sunset Boulevard te betreden.

De eyecatcher van Den Haag is, net als in LA, natuurlijk het strand. En laat deze nu net heftige veranderingen ondergaan. Samen met Roland Verbiest (Doen Evenementen) (ovb), Jeroen Kuipers (De Staat) en de heer Jacobs (DSO)(ovb) gaat Gesprekshof samen met het publiek hierover in gesprek.

Met vaste items als 'Het lullige scherm' en 'Het historisch moment' houden de presentatoren de vaart erin. En op een L.A.-style feestje kan bekende Hagenees en tatoeëerder Berry Jaspers natuurlijk voor een interview niet ontbreken. Samen met onze cocktailshakers en doorbitches maakt hij het plaatje compleet. Natuurlijk is er ook gezorgd voor muziek en kan je 'mee bouncen' met DJ Mik die zijn muzikale jus over Gesprekshof uit zal gieten.

Gesprekshof: De openbare achterkamer van Den Haag, een real live talkshow over actualiteiten, kunst en cultuur, trends en events in Den Haag. De show wordt gepresenteerd door van PIP i.s.m. Het Nutshuis. Gesprekshof vindt elke eerste woensdag van de maand plaats.

Gesprekshof wordt live gestreamed op www.piptv.nl

Gesprekshof 12 mei 2010

20.00 uur

Toegang is gratis

Meer informatie: www.nutshuis.nl
Het Nutshuis | Riviervismarkt 5 | 2513 AM | Den Haag | Reserveren niet verplicht, wel aan te raden




Ingezonden persbericht