Ingezonden persbericht


HENRY SAIZ, MARC MARZENIT EN WARREN FELLOW BIJ 538 DANCE DEPARTMENT ON AIR

Hilversum, 11 mei 2010 - 538 Dance Department ON AIR is inmiddels gebombardeerd tot gevestigde avond in de wonderschone Amsterdamse club AIR. Nadat afgelopen zaterdag wederom de zaal bomvol stond met muziekliefhebbers, staat de volgende avond met gelikte line-up alweer te wachten. Aankomende zaterdag is het de beurt aan helden Henry Saiz, Marc Marzenit en Warren Fellow om AIR te vullen met hun beste beats.

Warren Fellow
Dit weekend treedt Warren Fellow voor de verandering eens op in eigen land. De Rotterdamse dj/ producer maakt naam met zijn opzwepende ietwat duistere techno-sound, die hij onder de aandacht brengt via zijn eigen label Smoke Records. Zijn talent heeft serieuze erkenning in de dance scene; hierdoor heeft hij samengewerkt met onder andere Michel de Hey, Joris Voorn en Benny Rodrigues.

Henry Saiz
De man die bekend staat om zijn stijl van emotionele techno met progressive structuren, trapt na Warren Fellow stevig het gas in van AIR. Saiz is al meer dan tien jaar actief als dj/ producer en brengt tegenwoordig zijn producties uit op zijn eigen label Natura Sonoris. Henry Saiz is een van de favoriete producers van dj-helden Hernan Cattaneo, Sasha en John Digweed. Zijn hit 'They Came From The Light' verscheen onlangs met nieuwe remixen.

Marc Marzenit
Net als Henry Saiz is Marc Marzenit afkomstig uit Spanje. De producties van dit multi-talent krijgen altijd een warm ontvangst door alle grote internationale dj's. Marzenit is met zijn producties aangesloten bij het wereldbekende label Cocoon van technoheld Sven Väth. Naast een eigen liveset tijdens 538 Dance Department ON AIR, kruipen Saiz en Marzenit daarna nog even dicht tegen elkaar aan voor een unieke back2back-set.

AIR is een nieuwe nachtclub in Amsterdam en bevindt zich op de legendarische plek waar de voormalige iT gelokaliseerd was. Wekelijks prikt 538 Dance Department van 01:00 tot 04:00 uur door vanuit AIR met '538 Dance Department ON AIR' en elke eerste zaterdag van de maand is er een speciale live-uitzending die om 20:00 uur vanuit de club begint.

Kaarten zijn verkrijgbaar via AIR
Meer informatie: www.538dancedepartment.nl / www.air.nl

Radio 538
Radio 538 is grappig, bruisend, onvoorspelbaar, stoer, eigenzinnig, jongensachtig, groots en meeslepend. Immers: RADIO = 538! Al 17 jaar het leukste en best beluisterde radiostation van Nederland. Met energie, gedrevenheid en passie voor radio is Radio 538 erin geslaagd zowel de meeste luisteraars, als de meeste adverteerders aan zich te binden en de absolute nummer 1 te worden! Radio 538 is in heel Nederland in de ether op 102 FM te ontvangen via de volgende frequenties 102.1/ 102.3 Flevoland, Noord-Holland, 102.2 Groningen, 102.3 Noord-Brabant, Gelderland, Limburg, 102.4 Zeeland en Noord-Brabant 102.5 Friesland en Utrecht, 102.6 Overijssel en Gelderland, 102.7 Zuid-Holland en Drenthe. Radio 538 is ook via internet, kabel, digitale televisie, op mobiele telefoons, via i-Phone powered by Tunin.fm en in Limburg op 891 AM te ontvangen. Verder in heel Europa via de satelliet. Radio 538 is meer dan het bekende station alleen. Via de website zijn ook diverse digitale radiostations te b eluisteren waaronder 538 Juize, 538 Dance Department, 538 Hitzone e.a. Radio 538 is Top 40-muziek, de beste hits, Dance, R&B en natuurlijk de populaire DJ's Edwin Evers, Jeroen Nieuwenhuize, Lindo Duvall, Tiësto, Tim Klijn, Dennis Ruyer Frank Dane en Barry Paf. Kijk voor meer informatie op radio538.nl en radio538.info.



Ingezonden persbericht