Actie: Scoor op kantoor


Opvallend ingepakt kantoorpand

GOIRLE, 20100512 -- Het bedrijfsleven staat voordurend onder hoogspanning. Er moet immers dagelijks gescoord worden. Kansen, opdrachten, klanten, successen. Bij marketingcommunicatie bureau Goals vinden ze dat het wel iets luchtiger mag. Ze lanceerden daarom de website www.scooropkantoor.nl. Op deze site worden de leukste scoormomenten van personen, teams en afdelingen verzameld. Bezoekers van de site kunnen stemmen op hun favoriete scoormoment. De inzending met de hoogste waardering beloont Goals met een professionele voetbaltafel voor op de zaak.

"Scoor op kantoor is onze reactie op de verharding van het bedrijfsleven. Niet meer en niet minder. Een lach op zijn tijd ontspant, relativeert en geeft nieuwe energie. Het leek ons leuk met het WK in zicht iets ludieks op touw te zetten. We hebben ons pand laten inpakken als grasveld en lanceerden de site scooropkantoor.nl", aldus Ben Verhagen directeur van het marketingcommunicatiebureau. Mede-eigenaar Koen Verstraten vult hem aan: "We werken bij Goals met een leuk en jong team enthousiastelingen en zijn elke dag bezig met scoren voor onze opdrachtgevers. Tijdens een lunch zaten we wat beeldend te grappen over manieren van scoren. Zo ontstond het idee om daar filmpjes van te maken. En de site scooropkantoor.nl werd geboren."

Op de website worden medewerkers van bedrijven uitgedaagd om een filmpje of foto te maken van hun ultieme scoormoment. Dat kan natuurlijk een spectaculaire propjesduik of andere kantoorsport zijn, maar ook het uithalen van een sfeerverhogende grap bij een collega. Of een idee waarmee het milieu of de portemonnee bespaard wordt, scoort misschien wel punten.

Kijk op www.scooropkantoor.nl voor een lach of voor het toevoegen van je eigen scoormoment.