Gemeente Waterland

06 mei 2010

Verkeershinder

Monnickendam

Op donderdag 13 mei 2010 (Hemelvaartsdag) is de Havenstraat in verband met een evenement afgesloten voor doorgaand verkeer. De afsluiting vindt plaats tussen 13.30 en 24.00 uur. Voor een omleidingsroute wordt gezorgd.

Op dinsdag 11 mei a.s. wordt de Middendam van 9:00 tot 14:00 uur afgesloten. Dit in verband met de bouwkundige inspectie van de Speeltoren. Deze werkzaamheden vinden plaats met behulp van een hoogwerker. De rijbaan moet daarom voor een korte periode worden afgesloten. De inspectie wordt uitgevoerd door de Monumentenwacht. De afsluiting staat op borden aangegeven. Toezicht op het werk wordt verzorgd door de afdeling Openbare Werken. Heeft u nog vragen naar aanleiding van deze afsluiting? Dan kunt u contact opnemen met de toezichthouder de heer T. van Went. Hij is bereikbaar via telefoonnummer (0299) 658 576. U kunt hem ook e-mailen: t.van.went@remove-this.waterland.nl

In verband met de optimalisatie van het afvalwatersysteen in Monnickendam wordt op maandag 10 mei a.s. in de Zwaluwtong en Bereklauw begonnen met de aanleg van een persleiding. Gestart wordt vanaf rioolgemaal Zwaluwtong huisnummer 82 richting Leeuwetand huisnummer 61 t/m Zwaluwtong huisnummer 1 en aansluitend van Bereklauw huisnummer 11 naar Zwaluwtong 1. Beide straten zijn gedurende de werkzaamheden voor verkeer afgesloten. De afsluiting staat op borden aangegeven. De werkzaamheden en duren ca. 4 weken. Het is mogelijk dat u enige hinder ondervindt van de werkzaamheden. Wij doen er alles aan om de hinder tot een minimum te beperken. U kunt ook zelf een bijdrage leveren aan het voorkomen van overlast. Parkeert u daarom voor aanvang van en tijdens de werkzaamheden geen auto's op het aangegeven weggedeelte.
De werkzaamheden worden uitgevoerd door het aannemersbedrijf Westvoort. De begeleiding en dagelijks toezicht op het werk wordt verzorgd door het Hoogheemraadschap Hollands Noorderkwartier. Wanneer u vragen heeft, bieden het Hoogheemraadschap Hollands Noorderkwartier en de gemeente Waterland u de gelegenheid deze te stellen op een inloop spreekuur. Het spreekuur is op elke woensdagmiddag van de oneven weken,van 13.00 uur tot 15.00 uur en wordt gehouden in de directieruimte op het Galgeriet 8.

Broek in Waterland

Van maandag 10 t/m dinsdag 11 mei as. is de Raadhuisbrug (de brug tussen Kerkplein en Roomeinde) de hele dag afgesloten voor alle verkeer. Dit in verband met het vervangen van twee dekdelen. De afsluiting staat op borden aangegeven. De aannemer D. van Geemen & Zn. voert de werkzaamheden uit.
Heeft u nog vragen naar aanleiding van deze afsluiting? Dan kunt u contact opnemen met de toezichthouder de heer T. van Went. Hij is bereikbaar via telefoonnummer (0299) 658 576. U kunt hem ook e-mailen: t.van.went@remove-this.waterland.nl

---