Gemeente Oldenzaal


Good Heavens! Festival op het Hulsbeek

07 mei 2010

Op Hemelvaartsdag wordt in het Hulsbeek het evenement Good Heavens georganiseerd. Doel van dit evenement is een veilig en gezellig verloop van Hemelvaartsdag. Geen gebroken glas, geen overmatig drankgebruik en geen ongeregeldheden. Wel gezelligheid en vertier voor jong en oud. Hoe kun je dat beter doen dan door een gezellig feest te organiseren voor jong en oud. Twee vliegen in één klap.

Het hele jaar door veilig recreëren op het Hulsbeek

Natuurlijk moet Hemelvaartsdag een gezellige en mooie dag zijn. Maar ook de rest van de zomer moeten mensen veilig kunnen recreëren op het Hulsbeek. In het verleden was dit niet altijd mogelijk. Gebroken glas dat op Hemelvaartsdag achterbleef op het strand en in het water veroorzaakte zomers nog veel overlast en ongemak.

Glas wordt 13 mei ingenomen

Daarom is een glasvrij gebied afgekondigd. Meegenomen glas wordt aan de randen van dit gebied ingenomen. Het advies is dan ook geen glas mee te nemen. Ingenomen glas wordt niet geretourneerd.

Vertier voor jong en oud

Naast veiligheid is gezelligheid een belangrijk doel. Deze wordt ingevuld door MAPH Events. Zij richten een kindereiland in met kinderdisco en diverse speeltoestellen. Daarnaast komt er een groot podium waar van 10.00 tot 19.00 uur diverse optredens plaatsvinden. Drank wordt verkocht in plastic glazen. Bij het kindereiland is geen drank verkrijgbaar.