Politie Gelderland-Zuid

Kom bij de politie

Nachtje blijven op politiebureau

Geldermalsen, 13-05-2010 o In de nacht van woensdag op donderdag zijn een 23-jarige man uit Gorinchem en een 24-jarige man uit Geldermalsen aangehouden op de Waalstraat in Geldermalsen.

Agenten zagen de mannen rijden in hun auto en het viel hen op dat beiden de gordel niet droegen. Zij lieten de auto stoppen en spraken hen hierop aan. De mannen konden geen ID-bewijs tonen. De agenten zagen dat er op de vloer in de auto gereedschap lag en handschoenen. Dit maakten de twee wel extra verdacht. Tijdens de fouillering op straat werden nog een tang en enkele zaklampjes aangetroffen.

De agenten hadden sterk het vermoeden dat de twee wat kwaads in de zin hadden. De beide verdachten werden aangehouden en overgebracht naar het politiebureau in Tiel. Op het bureau gedroeg de 23-jarige man uit Geldermalsen zich zeer vervelend en beledigde een agent. Hij werd ingesloten en wordt vandaag verhoord. De andere verdachte werd na verhoor heengezonden. Alle aangetroffen spullen werden in beslag genomen. Vandaag zal proces-verbaal worden opgemaakt. (14)

Laatst gewijzigd 13-05-2010 9:39 | © Regio Gelderland-Zuid |