Politie Gelderland-Zuid

Kom bij de politie

Twee mannen aangehouden voor diefstal en mishandeling

Groesbeek, 13-05-2010 o Woensdagavond omstreeks 23.00 uur, zijn een 42-jarige man uit Nijmegen en een 29-jarige man uit Groesbeek aangehouden in de Muldershof in Groesbeek.

Agenten kregen een melding, dat er zou worden gevochten door vier mannen op de Muldershof in Groesbeek. In eerste instantie werd er niemand aangetroffen. Wel zagen de agenten twee mannen een toegangsdeur binnen gaan aan de Muldershof. Dit bleken later de twee verdachten te zijn.

Onderzoek ter plaatse wees uit dat de twee verdachten een woning waren binnen gegaan. Zij hadden inderdaad gevochten met een 30- en een 31-jarige Groesbeker die later aangifte hebben gedaan bij de politie. De twee verdachten hadden een ruit van de voordeur vernield van de 31-jarige Groesbeker en een laptop meegenomen. De beide verdachten zijn in een andere woning aan de Muldershof aangehouden. Ook de laptop werd aangetroffen. De politie heeft de zaak in onderzoek en probeert de toedracht duidelijk te krijgen. Beide verdachten werden in verzekering gesteld. (14)

Laatst gewijzigd 13-05-2010 10:58 | © Regio Gelderland-Zuid |