De Doelen Concertgebouw

BIJ AMSTERDAM BAROQUE ORCHESTRA (MARIAVESPERS)

Tweesterrenkok Ron Blaauw verzorgt concertdiners

Behalve met een grondig gemoderniseerde Grote Zaal gaat de Doelen dit seizoen ook van start met een nieuwe cateraar. Al is 'culinair entertainment'; een betere omschrijving. Culinair directeur is namelijk Ron Blaauw, sinds 1999 eigenaar van tweesterrenrestaurant Ron Blaauw in Ouderkerk aan de Amstel. Met zijn team van topkoks is hij op een continue culinaire zoektocht naar verrassende, nieuwe combinaties. Maar ook de klassiekers uit zijn keuken, de 'blijvertjes van Blaauw', ontbreken op de menukaart nooit. Want zijn motto als kok is en blijft: 'wat ú het liefste eet, dat koken wij'. De creatieve diners die zijn team bereidt, zijn altijd van het hoogste niveau, of het nu gaat om de tweesterrenmaaltijden in zijn eigen restaurant of, zoals in de Doelen, de meer eenvoudige diners tegen een vriendelijke prijs, voorafgaand aan een concert. De Doelen is blij en trots om ook op dit terrein weer een stap vooruit te kunnen zetten.

Een concertdiner is een uitstekende manier om in de stemming te komen voor een mooie muzikale ervaring. U bent bovendien tijdig in de Doelen en vermijdt files en wachtrijen voor parkeergarages. Indien er een diner georganiseerd wordt, worden bezoekers van het betreffende concert tijdig uitgenodigd om het bij te wonen. Ook kunt u op www.dedoelen.nl/diner een overzicht vinden van geplande diners.

De prijs is 30,50 per persoon, inclusief een welkomstdrankje. U bent vanaf 17.00 uur van harte welkom en kunt na het diner rustig uw plaats in de zaal opzoeken. U kunt voor deze diners en concerten plaatsen reserveren bij de kassa van de Doelen (010 2171717) en via de website. Reserveren kan tot UITERLIJK één week voorafgaand aan het concert.

prijs
normale prijs
EUR 30.50
Het concertdiner is alleen toegankelijk voor publiek dat ook het bijbehorende concert bezoekt.
bestel nu!
Concertdiner bij Amsterdam Baroque Orchestra

-
Menu

- Bisque van kreeft met dragonschuim

- Krokant gebakken maiskipfilet met paddenstoelen en mosterd/olijfsaus
- Mousse van witte chocolade en framboos