Politie Brabant-Noord

Kom bij de politie

Rijden onder invloed

Regio, 13-05-2010

Sint Michielsgestel - Donderdagochtend omstreeks 02.40 uur is een 44-jarige inwoonster van Mariahout aangehouden op de Bosscheweg voor rijden onder invloed. Zij had bijna drie keer teveel gedronken. Zij is overgebracht naar het bureau voor verhoor en daarna met een rijverbod van zes uur en een proces-verbaal heengezonden.

Rosmalen - Donderdagochtend omstreeks 02.40 uur is een 35-jarige Bosschenaar aangehouden op de Venstraat voor rijden onder invloed. Even daarvoor was hij, toen hij met vrienden, zwalkend naar de auto liep al gewaarschuwd door agenten om niet te gaan rijden. Toen hij dat even later toch deed, is hij aangehouden. De bestuurder had zoveel gedronken, dat de blaastest niet meer lukte. Hij is overgebracht naar het bureau voor verhoor en daar is een bloedproef genomen, die naar het NFI verzonden wordt. Na verhoor is hij met een rijverbod van 24 uur heengezonden in afwachting van de uitslag van de bloedproef.

Erp - Donderdagochtend omstreeks 03.00 uur is een 19-jarige inwoner van Veghel aangehouden op de Bosscheweg voor rijden onder invloed. De beginnend bestuurder had ruim drie keer teveel gedronken. Hij is overgebracht naar het bureau voor verhoor en daarna met een rijverbod van vier uur en een proces-verbaal heengezonden.