Politie Zeeland

Inbraak in horecabedrijf, Zierikzee
In de nacht van woensdag op donderdag werd ingebroken in een horecabedrijf in de Lange Nobelstraat in Zierikzee.
Er werd een deur vernield en binnen werden de kassa en enkele speelautomaten opengebroken, waaruit het geld werd weggenomen. Ook werd rookwaar gestolen. Het totale bedrag aan geld en rookwaar bedraagt enkele duizenden euro's.

O-890-2010 Rijden onder invloed, Burgh-Haamstede
Op de Maireweg in Burgh-Haamstede is donderdag rond 03.00 uur een 37-jarige automobilist uit Den Haan (B), onder invloed van alcohol, met zijn auto in de greppel gereden.
De man, die bij het ongeval ongedeerd bleef, had bijna 2 1/2x de toegestane hoeveelheid alcohol gedronken. Hij kreeg een rijverbod van 5 uur.

W-891-2010 Vrouw valt van paard, Oostkapelle
Donderdagochtend is een 37-jarige vrouw uit de gemeente Veere op de Grijpskerkseweg in Oostkapelle van haar paard gevallen.
Het dier schrok van een hond achter een hek en stapte opzij. De vrouw viel daardoor van het paard en het dier viel deels op de vrouw. De vrouw liep een hersenschudding op en is per ambulance naar het ziekenhuis gebracht. Het paard bleef ongedeerd.

Z-892-2010 Zakkenrollen, Terneuzen
Een 48-jarige vrouw uit Terneuzen werd woensdag tussen 15.00 en 15.30 uur in een winkel in de Alvarezlaan in haar woonplaats bestolen van haar portemonnee.
De portemonnee, met daarin enkele honderden euro's, werd in een onbewaakt ogenblik uit haar jaszak weggenomen.

Z-893-2010 Drugs, Breskens
Op het Veerplein in Breskens werd donderdagmiddag een 40-jarige man uit Maldegem (B) aangehouden omdat hij van de veerboot uit Vlissingen stapte met 8 gram hennep op zak.
De man heeft afstand van de hennep gedaan en hij kreeg een boete.