Ingezonden persbericht



---


Persbericht

Dansen in het Vondelpark
MEGA ZUMBA WORKOUT MET NIEUWE MENSEN

Amsterdam, 21 april 2010 - De activiteitensite nieuwemensenlerenkennen.nl start het voorjaar fris en fruitig met een groots opgezette 'Mega Zumba Workout' met percussie. Op Hemelvaartsdag, donderdag 13 mei a.s., is het Amsterdamse Vondelpark het podium waar Zumba-grootheid Marlon Conner de grootste Zumba Workout van het jaar zal geven. Binnen een dag na publicatie van dit unieke evenement hebben zich al ruim 200 sportieve deelnemers aangemeld ­ veelal singles in de leeftijd van 20 tot 45 jaar.

Initiatiefnemer Carlo Vuur verwacht een geweldige opkomst: "Na de jaarlijkse MegaPicknick van de afgelopen jaren en het spontane sneeuwballengevecht van begin januari, hebben we nu opnieuw een ludiek evenement waarmee we honderden mensen in beweging willen brengen! Zumba is dé hit van dit moment en we hebben niemand minder dan Marlon Conner, de man die Zumba naar Nederland heeft gehaald, bereid gevonden om een spetterende openlucht-workout te verzorgen. Op dit moment zijn we in gesprek met een percussiegroep om de workout nog wat extra's te geven!"

Zumba is swingen op latinmuziek terwijl je heel veel calorieën verbrandt. De naam 'Zumba' komt uit het Colombiaans-Spaans, waar het zoveel betekent als snel bewegen en lol hebben. En dát past perfect bij de filosofie van nieuwemensenlerenkennen.nl dat ernaar streeft om mensen in een leuke en ongedwongen sfeer bij elkaar te brengen. De deelnemers aan de Mega Zumba Workout nemen allemaal de nodige picknickspullen mee zodat er na afloop van de workout nog lang en enthousiast kan worden nagepraat.

NMLK nieuwemensenlerenkennen.nl is de grootste activiteiten- en uitgaanssite van Nederland. Via de site ontmoeten honderden mensen elkaar in 'real-life' tijdens zelfopgezette events zoals themafeesten, borrels, sportieve activiteiten, weekendjes weg, theaterbezoek, culturele evenementen en festivals.

Ben je tussen de 20 en 45 jaar oud en heb je zin om mee te doen? Meld je dan gratis aan via www.nieuwemensenlerenkennen.nl.