Ingezonden persbericht


R&B-zangeres Pravini en jazz/poptalent Benjamin Rhodes op Haags Pop Podium Avond in De SuperMarkt

Onder de naam Haags Pop Podium Avond organiseert de R.G. Ruijs Stichting al acht jaar concertavonden waarbij elke keer twee talentvolle Haagse acts optreden. Vaak gaat het daarbij om nieuwe groepen, die op deze manier worden voorgesteld aan het publiek. Ook zijn er regelmatig CD-presentaties. De Haags Pop Podium Avonden zijn uitgegroeid tot een van de belangrijkste optreedplekken voor Haagse bands. Op donderdag 13 mei 2010 worden in poppodium De SuperMarkt aan de Grote Markt in Den Haag concerten gegeven door R&B-zangeres Pravini en jazz/poptalent Benjamin Rhodes.

PRAVINI
Na drie albums, een tour door Amerika en talloze optredens met alleen haar piano, treedt de Haagse r&b-zangeres Pravini tijdens deze Haags Pop Podium Avond op met haar eigen band. In de muziek wordt haar Hindostaanse en Surinaamse achtergrond vermengd met hiphop flows, jazz vibes en soulvolle vocals. Het is voor het eerst dat Pravini in Den Haag een volledige show zal geven, waarbij ze het repertoire van haar drie albums 'Pravision', 'Roses From Raj' en 'Beyond Borders' live ten gehore zal brengen.

BENJAMIN RHODES
Benjamin Rhodes (artiestennaam voor de 22-jarige Jochanan Samama) begint op zesjarige leeftijd viool te spelen. Als 12-jarige werd hij toegelaten tot de Jong Talent Opleiding van het Koninklijk Conservatorium waar hij viool en zang studeerde, Begin 2009 bracht hij als singer/songwriter zijn eerste demo met pop- en jazzsongs uit. Gelijk daarna werd hij geboekt door diverse Haagse festivals waaronder The Hague Jazz. Door kenners wordt hij vergeleken met acts als Jamie Cullum en Wouter Hamel. Deze ruwe diamant kan heel snel uitgroeien tot een nationaal bekende artiest.

Bijgesloten persfoto van Pravini is rechtenvrij te gebruiken. Voor hogere resolutie foto's kunt u contact opnemen met de artiesten.

Haags Pop Podium Avond - Donderdag 13 mei - 21.30 uur.
De SuperMarkt is gevestigd aan de Grote Markt 25 in Den Haag. Entree gratis.

Meer informatie:
Pravini             - www.pravinimusic.com
Benjamin Rhodes     - www.myspace.com/benjaminrhodesmusic
R.G. Ruijs Stichting        - www.stichtingruijs.nl
Haags Pop Podium        - www.haagspoppodium.nl
De SuperMarkt       - www.supermarktdenhaag.nl