Gemeente Woerden



Nieuwe provinciale ruimtelijke structuurvisie

14-05-2010
Utrecht is een mooie provincie in het hart van het land waar men graag wil wonen, werken en recreëren. Dat komt niet alleen door de centrale ligging, ook de verschillende groene landschappen maken onze provincie populair.
puzzelen met de provincie
Utrecht heeft net als vele gemeenten een ruimtelijke structuurvisie waarin regels en keuzes voor het ruimtelijke beleid zijn vastgelegd. De provincie gaat de komende 2 jaar een geheel nieuwe structuurvisie maken. Er moeten dus keuzes gemaakt worden. Waar mogen bijvoorbeeld nog woningen gebouwd worden? Waar moet de natuur de overhand krijgen? Waar mogen bedrijventerreinen komen? Welke gebieden zijn geschikt voor recreatie? Deze keuzes maken we niet alleen, we willen graag van u horen wat u belangrijk vindt.

Denk met ons mee
Op www.puzzelenmetdeprovincie.nl wordt u uitgedaagd om mee te puzzelen aan een aantal dilemma's. Door mee te denken helpt u de provincie bij het maken van de nieuwe structuurvisie én maakt u kans op een iPod! Op de website vindt tevens inhoudelijke informatie over de structuurvisie. Puzzel mee en maak samen met ons de provincie Utrecht nog mooier!