Joint promotion Yeni Raki en Corendon 14/05/2010 09:55

PR Newswire

DELFT, Nederland, May 14, 2010 /PRNewswire/ -- De Turkse anijsdrank Yeni Raki en de Turkse luchtvaartmaatschappij Corendon hebben hun krachten gebundeld in een Joint Promotion activiteit. Tot en met 31 december 2010 maakt de consument kans op een geheel verzorgde vliegvakantie voor 2 personen naar Turkije.

Om iedere fles Yeni Raki prijkt momenteel een halslabel met unieke 'Wing'-code. Op de website www.yeni-raki.nl kan de consument deze code invoeren en zo kans maken op een 8-daagse vliegvakantie met verblijf op basis van all-inclusive in het vijfsterren hotel Presa Di Flinca in ....

Corendon Airlines is een Turkse luchtvaartmaatschappij die vluchten aanbiedt naar Turkije vanuit Nederland, Belgie, Duitsland. Op de website van Corendon kunnen de Turkije liefhebbers het zeer uitgebreide reisaanbod bekijken. Naast deze website heeft Corendon tevens de nieuwe Iphone-applicatie gelanceerd in de Apple Appstore. Deze applicatie toont alle Corendon-vluchten in een oogopslag en bevat bovendien handige features zoals het bewaren van digitale reisdocumenten.

Yeni Raki is de nationale Turkse drank op basis van rozijnen en druiven met een vleugje anijs. Het product wordt tweemaal gedistilleerd en gelagerd op eikenhouten fusten. Raki, ook wel leeuwenmelk genoemd, wordt uitgesproken als rak-kuh. Deze drank met anijssmaak heeft een alcoholpercentage van 45% en wordt veelal met water aangelengd. Hierdoor wordt de oorspronkelijk heldere Raki ondoorzichtig. Naast de in Nederland wonende Turken zal Yeni Raki ook voor veel vakantiegangers een goede bekende zijn.

http://www.yeni-raki.nl
http://www.corendon.nl

Informatie over deze activiteit en Yeni Raki:
Dhr. Jan van Rhee, Marketing Manager Delcave/ Intercaves
Telefoon: +31(0)15-2511777
Mail: jvrhee@delcave.nl

Informatie over de luchtvaartmaatschappij Corendon:
Dhr. Dick Gussen, Marketing Manager Corendon Airlines
Telefoon: +31(0)23-5307580
Mail: dick@corendon.nl

Beeldmaterialen activiteit:
J. Dost (copywriter Weijmans Media Groep)
Telefoon: +31(0)492-472121
Mail: j.dost@weijmans.com
Informatie over deze activiteit en Yeni Raki: Dhr. Jan van Rhee, Marketing Manager Delcave/ Intercaves, Telefoon: +31(0)15-2511777, Mail: jvrhee@delcave.nl; Informatie over de luchtvaartmaatschappij Corendon: Dhr. Dick Gussen, Marketing Manager Corendon Airlines, Telefoon: +31(0)23-5307580, Mail: dick@corendon.nl; Beeldmaterialen activiteit: J. Dost (copywriter Weijmans Media Groep), Telefoon: +31(0)492-472121, Mail: j.dost@weijmans.com






-