Politie Utrecht

Persbericht Eemland zuid, 10.00 uur

Utrecht, 14-05-2010

Meisje lastig gevallen

LEUSDEN- Een meisje werd in Leusden tot twee keer toe lastig gevallen door dezelfde man. De politie zoekt getuigen.

Op zaterdag 8 mei fietste omstreeks 14.30 uur een 12-jarig meisje uit Leusden over de Ruige Velddreef ter hoogte van de afgebrande boerderij. Het meisje werd plotseling lastig gevallen door een man op een fiets die sexueel getinte opmerkingen naar haar maakte. Het meisje fietste door en de man reed ook door in de richting van de wijk Het Vliet. Op dinsdag 11 mei fietste het meisje omstreeks 15.45 uur wederom in dezelfde omgeving en kwam weer dezelfde man tegen. Zij werd ook nu weer lastig gevallen door hem. Het meisje begon nu te gillen en de man verdween. De politie op zoek naar deze man van ongeveer 45 jaar oud,
1.80 lang, grijs/bruin kort krullerig haar en gekleed in een katoenen heupjas. De man reed op een grijsbruine herenfiets. De politie verzoekt getuigen te reageren via 0900-8844, district Eemland zuid.

Aangereden door stadsbus

AMERSFOORT- Op woensdag werd een man aangereden door een stadsbus en raakte gewond.

Omstreeks 17.40 uur stak een 47-jarige man uit Amersfoort plotseling de weg over aan de Stadsring. De man werd aangereden door een stadsbus die ongeveer met 25 km per uur kwam aanrijden. De man, welke op krukken liep, kwam ten val en liep een gebroken arm op.