ChristenUnie



Peter van Dalen spreekt medeleven uit met slachtoffers vliegramp Libië

woensdag 12 mei 2010 10:27 Als Nederlands lid van het Europees Parlement en namens de ECR Groep, heeft Peter van Dalen zijn medeleven betuigd aan de slachtoffers van de vliegramp in Libië en aan hun vrienden en familie. Van Dalen: 'We zijn geschokt en verdrietig na het horen van dit verschrikkelijke nieuws. Zoveel mensenlevens verloren, zoveel families verscheurd. Onze gedachten en gebeden zijn met de slachtoffers en de nabestaanden'.

Peter van Dalen expresses condolences to victims plane crash Libya

As a Dutch member of the Parliament and on behalf of the ECR Group, Peter van Dalen expressed his condolences to the victims of the plane crash in Libya and their friends and families. Van Dalen: 'We are shocked and sad about the terrible news we received today. So many lives were lost, so many families torn apart. Our thoughts and prayers are with the victims and their loved ones'.

Peter van Dalen spreekt medeleven uit met slachtoffers vliegramp Libië

Als Nederlands lid van het Europees Parlement en namens de ECR Groep, heeft Peter van Dalen zijn medeleven betuigd aan de slachtoffers van de vliegramp in Libië en aan hun vrienden en familie. Van Dalen: 'We zijn geschokt en verdrietig na het horen van dit verschrikkelijke nieuws. Zoveel mensenlevens verloren, zoveel families verscheurd. Onze gedachten en gebeden zijn met de slachtoffers en de nabestaanden'.

Eurofractie